19 / 05 / 2024

Taurus AVM iletişmi

Taurus AVM iletişmi

10 Ocak’ta başlayan Taura Card sahibi tüm ziyaretçilerin her 100 TL ’lik alışveriş ile bir çekiliş hakkı kazanarak katılabileceği ev kampanyası 10 Nisan’da sona eriyor.

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

PTTAVM’den 17 dakikada şarj özelliği olan Xiaomi Mi 11T Pro’da görülmemiş indirim! 3 Ağustos 2022 fiyat listesi

PTT AVM, Xiaomi Mi 11T Pro’da görülmemiş bir indirime gitti. Peki PTT AVM’de Xiaomi Mi 11 T Pro’nun fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

17 dakikada şarj özelliği olan 108MP kameralı Xiaomi Mi 11T Pro 'ya görülmemiş indirim! 1 Ağustos 2022 fiyat listesi

PTT AVM, Xiaomi Mi 11T Pro’da görülmemiş bir indirime gitti. Peki PTT AVM’de Xiaomi Mi 11 T Pro’nun fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

17 dakikada şarj olan 108MP kameralı Xiaomi Mi 11T Pro 'ya görülmemiş indirim! İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi

PTT AVM, Xiaomi Mi 11T Pro’ya görülmemiş bir indirim yaptı. Peki PTT AVM’de Xiaomi Mi 11 T Pro’nun fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

AVM'ler ve markalar arasındaki kira krizi bitti mi?

Kovid-19 salgınıyla beraber alınan kapanma kararları AVM'ler ve mağazalar arasında kira krizine neden olmuştu. Peki AVM'ler ve markalar arasında kira krizi bitti mi?

AVM'ler için ciro kirası talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, AVM'lere ilişkin açıklamalarda bulundu. "Bazı AVM yönetimlerinden ciro kirası ya da kira indirimi konusunda beklediğimiz yaklaşımı göremedik" diyen Öncel, bazı AVM'lerde ortak gider protestosu yapılabileceğini dile getirdi.

Sinan Öncel'den AVM'lerde maliyetleri düşürecek geçici vergi düzenlemesi  talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, AVM sektörüne yönelik hedefleri ve beklentileri açıkladı.

AVM'lere yeni düzenleme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, alışveriş merkezleri (AVM) ve zincir marketlere ilişkin kuralları belirleyen yasa teklifi çalışmalarına hız verilmesini istedi. Peki bu teklifte neler var? AVM'lerin açılma şartları değişecek mi? İşte ayrıntılar...

AVM'ler için kira düzenlemesi talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı (BMD) Sinan Öncel, tam kapanma sonrasında açılan AVM'ler için kalıcı kira düzenlemesinin şart olduğunu dile getirdi.

AVM'lerden yüzde 60 kira indirimi talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, AVM kiralarında en az yüzde 60 indirim yapılması gerektiğini söyledi.

Perakende sektöründe AVM'lerle kira müzakereleri başladı!

Sportive’in genel müdürü ve aynı zamanda Birleşmiş Markalar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Zeynep Selgur, AVM'lerdeki sürece ilişkin bilgi verdi. Selgur, "AVM’lerle kira müzakereleri yapıyoruz. Bu durumun sürdürülebilirliği yok. Kiralarda köpük vardı" dedi.

AVM'ler tarih mi oluyor?

GYODER Çözüm Platformu toplantısında önemli açıklamalar yapan GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, "Pandemide alışveriş merkezlerinin hayatımızdaki yerini gördük. AVM'ler sağlık yapılarına eğitim yapılarına dönüşecek gibi düşüncelerin yanlış olduğunu gördük" dedi.

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Taurus AVM iletişmi Haberi

Taurus AVM iletişmi

Yenilikçi fikirleri, farklı etkinlik ve kampanyalarıyla fark yaratan Taurus AVM ile İstanbullu olmaya sayılı günler kaldı.  10 Ocak’ta başlayan Taura Card sahibi tüm ziyaretçilerin her 100 TL’lik alışveriş ile bir çekiliş hakkı kazanarak katılabileceği ev kampanyası 10 Nisan’da sona eriyor.


Ergonomik yapısıyla konforlu alışveriş ortamı oluşturmanın yanı sıra dijital oyun seçenekleri ile büyük küçük herkese hitap eden Taurus AVM, benzerleri arasından kısa zamanda sıyrılmayı başardı. Klasikleşen otomobil kampanyalarının yerine yenilik getirmek isteyen Taurus AVM, vereceği ilk büyük hediyeyi ziyaretçilerinin önceliklerini araştırarak belirledi.


Ziyaretçilerinin kampanyadan beklentisini hazırlanan bir anket ile belirleyen Taurus AVM, sonuçlar doğrultusunda “Son model araba veremiyoruz ama İstanbul’da ev veriyoruz” sloganı ile bir kampanya başlattı. Taurus AVM şanslı bir kişiyi İstanbul Avcılar’ da ev sahibi yapacak.



-10 Nisan’da sona eriyor-


10...