04 / 05 / 2024

Taurus AVM tamam mıyız filmi

Taurus AVM tamam mıyız filmi

Açıldığı günden bu yana gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatan Taurus’ta bu haftanın sürprizi ise, dünyaca ünlü yönetmen ve senarist Çağan Irmak ile vizyondaki filmi “Tamam mıyız?”.

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Taurus AVM yılbaşında açık mı?

Taurus AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM yılbaşında açık mı? Taurus AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Taurus AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ankara Taurus AVM, ev sahibi yapıyor!

TAURUS, gerçekleştirdiği sıra dışı kampanyalarla ziyaretçilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de yeni yıl kampanyaları ile Ankara'dan ev kazandırırken, ev hediye eden tek avm olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

Taurus AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Taurus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Taurus Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Taurus Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Taurus AVM bayramda açık mı?

Taurus Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus Alışveriş Merkezi bayramda açık mı? Taurus Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Artaş Grubu 3 AVM ile 30 milyon ziyaretçi ağırladı!

ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park'ın tamamına sahip olan Artaş Grubu, bu üç AVM'de ayda 2.5 milyon, yılda ise 30 milyon kişiyi ağırlıyor.

İşte Türkiye’nin AVM haritası!

Milyonlarca veriyi, tamamıyla kendi geliştirmiş olduğu harita yazılımı içinde hızlı bir şekilde görselleştirip analiz edebilen bilişim ve danışmanlık şirketi Maptriks’in verilerine göre, son beş yılda en fazla AVM artışı sırasıyla İstanbul, Ankara ve Muğl

Taurus'tan hem ev hem araba kazanmak için son 10 gün!

AVM Partnere tarafından yönetilen Taurus AVM'nin bir kişiyi hem ev/hem de araba sahibi yapacağı yeni yıl kampanyası Taurus'tan Ankara'da Ev Kapısında Araba" 20 Şubat'ta sona eriyor.

Taurus AVM Kızılderili Kampı etkinliği 24-31 Ocak'ta!

Sömestir etkinlikleriyle çocuklara yine unutulmaz bir tatil yaşatmaya hazırlanan Taurus AVM, eğlendirirken bir yandan da öğretecek. Kızılderili Kampıyla Taurus çocuklarına farklı bir deneyim sunmaya odaklandı.

Taurus AVM Sign of the City Awards finaline kaldı!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak amacıyla Hürriyet'in öncülüğünde başlatılan yarışmada, Taurus AVM "En iyi AVM” kategorisinde ilk 5’e girdi. "Sign of the City Awards”a 17 kategoride 142 proje katıldı.

Taurus AVM'nin ziyaretçi sayısı arttı!

AVM Partners tarafından yönetilen ve geçtiğimiz yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kapılarını açan Taurus AVM'nin ziyaretçi sayışı başkentin nüfusunu aştı. Taurus, bir yılda 6 milyon ziyaretçi sayısına ulaştı.

Klepierre, AVM zinciri Corio'nun yüzde 100'ünü satın alıyor!

TEB'in ortağı BNP Paribas, Türkiye' ye bu kez AVM'sini getiriyor. Fransız bankacılık devinin ana hissedar olduğu Klepierre, Türkiye'de 7 AVM'yi yöneten Corio' nun tamamını satın alıyor...

Taurus AVM tamam mıyız filmi Haberi

Taurus AVM tamam mıyız filmi


Engellilerin bir AVM’de ihtiyaç duyacağı her beklentiye cevap verebilmek için yola çıkan Taurus AVM, ziyaretçilerine dünyaca ünlü yönetmen ve senarist Çağan Irmak eşliğinde engellileri konu alan “Tamam mıyız?” filmini izleme olanağı sunuyor.


Açıldığı günden bu yana gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatan Taurus’ta bu haftanın sürprizi ise, dünyaca ünlü yönetmen ve senarist Çağan Irmak ile vizyondaki filmi “Tamam mıyız?”. Taurus AVM, son günlerin en fazla konuşulan filmini ziyaretçilerine, yönetmen ve senaristi Çağan Irmak ile 12 Aralık Perşembe saat 19.15'te Cinemarine salonlarında izletecek.


Taurus  AVM ziyaretçileri, engellilerin yaşamını konu alan “Tamam mıyız?”ın seyri sonrası Çağan Irmak ile söyleşiye katılacak, film afişlerini imzalatıp, birlikte  fotoğraf çektirme imkanı yakalayacaklar.

Film, annesine bağımlı olarak yaşamak zorunda kalan bedensel engelli İhsan ve idealleri doğrultusunda evinden ayrılıp hayat...