01 / 05 / 2024

Taurus AVM ev kampanyası talihlisi belli oldu!

Taurus AVM ev kampanyası talihlisi belli oldu!

Taurus AVM'nin bir süre önce "Son model araba veremiyoruz ama, İstanbul'da ev veriyoruz" sloganıyla başlattığı kampanyada gülen çift olan Çetin ailesi, anahtar teslim töreninde heyecan ve duyguyu birarada yaşadı.




Ankara'da "herkesin AVM"si olarak bilinen Taurus AVM'nin bir süre önce "Son model araba veremiyoruz ama, İstanbul'da ev veriyoruz" sloganıyla başlattığı kampanyada gülen çift olan Çetin ailesi, anahtar teslim töreninde heyecan ve duyguyu birarada yaşadı. 

Devlet Memuru Bülent Çetin, Taurus AVM Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Tezcan'ın kazandıklarına ilişkin verdiği bilgi sonrası büyük mutluluk yaşadığını anlattı. Bülent Çetin, ilk kez gittikleri Taurus AVM'de şansın kendilerine gülmesinin heyecanını yaşarken, mesai arkadaşlarının bunun "olsa olsa telefon şakası olacağı" yorumları yaptığını, ancak Ömer beyin ses tonunun kendisine güven verdiğini söyledi. 

Bülent Çetin, sevinçli haberi paylaşmak için zaman kaybetmeksizin o sırada izni nedeniyle Osmaniye'de bulunan eşi Zehra Çetin'i aradığını, aynı tepkiyi O'nun da verdiğini bildirdi. Çetin çifti, noter huzurunda yapılan çekiliş sonrası kazandıkları İstanbul Avcılar'da bulunan Bizim Evler 1 Sitesi'nin 8?inci katında doğayla iç içe eşsiz manzaraya sahip evin anahtarını Taurus AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ensari'nin elinden aldı. Evin tüm alım satım masraflarının Taurus AVM tarafından ödendiği bildirildi. 


Hürses


Geri Dön