08 / 05 / 2024

Taurus AVM yeni yıl partisi

Taurus AVM yeni yıl partisi

Taurus AVM'de düzenlenen yeni yıl partisinde çocuklar doyasıya eğlendi. Ailelerin de keyifle izledikleri heyecan dolu yarışmalara katılan tüm çocuklara hediye dağıtıldı. Eğlencenin yeni adresi Taurus AVM...

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Tavuk Dünyası Antakya Palladium AVM’de yeni restoran açtı!

Tavuk Dünyası, uluslararası ödüllere de sahip akılalmaz lezzetlerini Hataylı misafirleriyle şimdi de Hatay’daki 3. yatırımı olarak Antakya Palladium AVM’de hizmete başlayan yeni restoranında buluşturuyor.

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Kemal Baştürk: AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenebilir!

AVM'lerinin açılması kararından bu yana doluluk oranlarıyla ilgili konuşan İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, "AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenebilir" dedi.

AVM'lerden yeni hamle! Kiralara yüzde 50 indirim geliyor!

Alışveriş merkezlerinden ekonomiyi canlandırmak ve mağazalara destek olmak amacıyla yeni hamle yapılıyor. AVM’ler, markalara kira indirimi yapacak. Ekim'e kadar kiranın yarısı alınacak...

AVM kiralarında yeni düzenlemeler yolda!

Tüketiciyi ilgilendirmese de kira ve ortak gider alışveriş merkezlerinin ana gündem maddeleri arasında yer aldı. AVM kiralarında yeni düzenlemelerin deveye alınması planlanıyor.

Metromall AVM’nin plan değişikliğinde yeni kararlar!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek’in imzasıyla haksız emsal kullandırılarak yapılan Metromall AVM kararının, Etimesgut Belediye Meclisi’nden de geçtiği ileri sürüldü. Metromall AVM’nin plan değişikliğinde yeni kararlar olduğu öğrenildi. 

AVM'leri bekleyen yeni kurallar!

Salgın nedeniyle 21 Mart tarihinde kapılarını kapatan alışveriş merkezlerinin bir kısmı yeniden açılıyor. İşte AVM'leri bekleyen yeni kurallar...

AVM'ler açılışa hazır! İşte yeni standartlar!

Normalleşme sürecinin hem gündelik hem de profesyonel yaşam açısından farklılıklar getirmesi beklenirken, bu süreçte AVM'lerde oluşacak yeni standartlar herkes tarafından merak ediliyor.

VEGA AVM’lerde kiralara koronavirüs molası!

Türkiye'de faaliyet gösteren 6 VEGA AVM, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını süreci geçene kadar iş ortaklarından kira almıyor.

AVM'lerde yeni dönem! Ciro üzerinden kira alınacak!

AVM’lerin aldıkları kiraların mevcut halde cirolarının yüzde 30 ila 20’sini oluşturduğunu anlatan BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM’lerin yeni dönemde ciro üzerinde kira almaya geçmesi gerektiğini açıkladı.

2023'ten sonra yeni AVM açılmayacak!

KPMG Türkiye'nin ‘Sektörel Bakış 2020 – Perakende Raporu yayımlandı. Raporda, Türkiye'de 2023 yılından itibaren yeni alışveriş merkezi (AVM) açılmayacağı öngörüldü. Bu yıl ise 9 yeni AVM açılması bekleniyor...

Türkiye'de 2019'da kaç yeni AVM açıldı?

2020 yılı Ocak ayı itibari ile Türkiye genelindeki AVM sayısı 436'ya ulaştı. 2019'da kaç yeni AVM açıldı? İşte 2019'da açılan AVM sayısı...

Taurus AVM yeni yıl partisi Haberi

Taurus AVM yeni yıl partisi

Eğlencenin yeni adresi Taurus AVM, yeni yıla sayılı günler kala minik ziyaretçilerine parti düzenledi.


Taurus AVM'de düzenlenen yeni yıl partisinde çocuklar doyasıya eğlendi. Ailelerin de keyifle izledikleri heyecan dolu yarışmalara katılan tüm çocuklara hediye dağıtıldı. Partide kahkaha dolu anlar yaşatan minik ziyaretçiler, Taurus AVM'nin verdiği hediyeleri çok sevdiklerini söylediler. Çok sayıda çocuk hediyelerden arkadaşlarına ya da kardeşlerine de vermek için tekrar tekrar yarışmalara katıldı.


Yarışmalarda en az çocuklar kadar heyecanlandıkları gözlenen aileler, Taurus AVM'de düzenlenen etkinlikleri yakından takip ettiklerini söylediler.


Özellikle soğuk kış günlerinde küçükler kadar büyüklerin de ilgisini çekecek etkinlik gerçekleştiren çok az yer bulunduğunu ifade eden aileler, özel lokasyonu ile kolaylıkla gelebildikleri Taurus AVM'de alışveriş yaparken doyasıya eğlenme olanağı yakaladıklarını belirttiler.



-Noel Baba Bandosu'na büyük ilgi



Ankara'nın ergonomik AVM'si Taurus'ta sıcacık ortam,...