14 / 05 / 2024

tav birincilik ödülü aldı

tav birincilik ödülü aldı

TAV İnşaat’ın Medine’de inşaa ettiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, Engineering News Record (ENR) tarafından New York’ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi’nde havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’ndan prestijli ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından gerçekleştirilen "Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri" töreninde birincilik ödülü aldı.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'ne büyük ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü, Dubai'de International Road Federation tarafından düzenlenen ödül töreninde  'Proje Finansmanı' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

International Architecture Awards'tan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesine birincilik ödülü!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan “Mercedes Benz Vadi İstanbul” projesi, The Architecture Community tarafından düzenlenen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülünü kazandı.

Gölbaşı Millet Bahçesi'ne uluslararası ödül!

Ankara'nın da Gölbaşı ilçesinde uygulamasına başlanan Gölbaşı Millet Bahçesi Projesi, ABD'de gerçekleşen En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması'nda birincilik ödülünü aldı.

Gaziantep Ekolojik Bina'ya ödül!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi “Gaziantep Ekolojik Bina” projesiyle birincilik ödülü aldı.

Tekzen'e Türkiye'de en çok mağazası olan yapı market ödülü!

Tekzen, Perakendede İnovasyon Forumu & Ödülleri Zirvesi’nde, 2016 yıl sonu mağaza sayısına göre Türkiye’de en çok mağazası olan yapı marketler kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu... 

Yağmur Proje'ye Avrupa'dan birincilik ödülü!

Yağmur Proje, European Property Awards ‘Leisure Interior For Turkey’ kategorisinde birincilik ödülünü kazandı.

Tuzla Marina Projesi'ne birincilik ödülü!

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

TAV'a Yılın Ulaştırma Projesi ödülü!

TAV, Riyad Havalimanı ile Dubai'de Yılın Ulaştırma Projesi ödülünü kazandı. TAV Grubu Üst Yöneticisi Şener, "Türk gençlerine hem istihdam sağlamaya, onları küresel piyasada etkin bir oyuncu olmaları için eğitmeye devam edeceğiz" dedi.

YDA Group'a Finans Oscarları'ndan 3 ödül!

Uluslararası Bonds & Loans Türkiye Ödülleri'nden YDA Group'a iki birincilik bir ikincilik ödülü geldi. YDA Group, “Yılın En İyi Tahvil İhracı”, “Yılın Proje Finansmanı” ve “Yılın Altyapı Finansmanı” ödüllerini aldı.

Hydromx Enerji Tasarruf Solüsyonu, Avrupa Çevre Ödülü aldı!

Türk firması Hydromx, ısıtma ve soğutma sistemlerinde suyun yerine kullanılan ve ısı transfer verimliliğini artırarak yüzde 35'e varan tasarruf sağlayan Hydromx Enerji Tasarruf Solüsyonu ürünüyle Avrupa Birliği 2016 Çevre Ödülleri'nde birincilik ödülünün sahibi oldu

Cushman and Wakefield Türkiye’ye birincilik ödülü!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, her yıl düzenlediği gayrimenkul anketinin 2016 kazananlarını açıkladı. Cushman & Wakefield Türkiye “Aracılık/ Kiralama” kategorisinde birinci olurken, üç farklı dalda derece alarak büyük bir başarıya imza attı.

tav birincilik ödülü aldı Haberi

tav birincilik ödülü aldı

New York’ta düzenlenen törende ödülü TAV İnşaat adına şirketin Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Kaur aldı. Cumhur Kaur, bugüne kadar Türkiye ve Körfez Bölgesi başta olmak üzere kontrat bedeli 17,2 milyar dolara ulaşan proje üstlendiklerini ifade etti. 


5300 kişi çalıştı

ENR dergisinin her yıl açıkladığı sıralamada havalimanı inşaatı kategorisinde ilk sırada yer aldıklarını aktaran Kaur, “Kutsal Topraklar’da gerçekleştirdiğimiz ve Suudi Arabistan’ın ilk havalimanı özelleştirmesi olan Medine Havalimanı projesinin bizim için ayrı bir önemi var. Uluslararası ekip çalışması, iş sağlığı ve güvenliği, tasarımsal işlevsellik ve kalite, inovasyon ve sektöre katkı gibi önemli kriterlerde yarışarak bu ödüle ulaştık. 34 farklı milliyetten 5 bin 300 çalışanımızla birlikte bunu başardık, emeği geçen herkese teşekkür ederim” değerlendirmesinde bulundu.  Medine Havalimanı, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından LEED...