02 / 05 / 2024

tav darbe mesajı inşaat şirketleri demokrasi mesajı

tav darbe mesajı inşaat şirketleri demokrasi mesajı

Başarısız darbe girişiminin ardından "Türk halkı gerekeni yaptı, şimdi sıra bizde" diyen iş dünyası, yurt dışı basınında 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'ye yönelik negatif algıyı değiştirmek için harekete geçti.

Özen Kuzu'dan 15 Temmuz mesajı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, 15 Temmuz mesajı yayınladı. İşte Kuznu'nun darbe girişiminin ikinci yıl dönümüyle ilgili yaptığı açıklama....

Sefa Demirbaş'tan 15 Temmuz darbe mesajı!

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümüyle ilgili Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş bir mesaj yayınladı.

Darbe girişimi, Körfezli yatırımcıları Türkiye’den uzaklaştıramadı!

15 Temmuz hain darbe girişimi Körfezli yatırımcıyı Türkiye’den uzaklaştıramadı. Birlik mesajı veren Türk inşaat sektörü temsilcileri, “Türkiye Ortadoğu’nun sığınağı. Yatırım iştahı sürüyor, darbe vız geldi” dedi.

Yabancılardan Türkiye'de yatırıma devam mesajı!

Önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen dünya devleri, başarısız darbe girişiminin Türkiye’ye güveni güçlendirdiği mesajını verdi. Taleplerini içeren bir raporu da sunan yatırımcılar, reformların devam ettirilmesini istedi.

Doğanlar Yatırım Holding'ten kınama mesajı!

Mobilya, enerji, inşaat, gıda ve güvenlik sektörlerinde yatırımları bulunan Doğanlar Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, darbe girişmelerini kınayan mesajını yayınladı.

Ali Gül'den kınama mesajı!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, demokrasiye karşı gerçekleştirilen darbe girişimini kınadı. İşte Gül'ün o mesajı....

İnşaat dünyasından darbe girişimi sonrasında ortak mesaj!

15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişimi ve hain saldırının ardından iş çevreleri birlik ve beraberlik içinde ülke ve millet için çalışmaya tam gaz devam edeceklerinin" mesajını verdi.

TİMDER'den kınama mesajı!

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER), milli iradeye ve demokrasiye karşı gerçekleştirilen darbe girişimini kınayan mesaj yayınladı. İşte o metin....

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden kınama mesajı!

Türkiye Müteahhitler Birliği demokrasiye karşı gerçekleştirilen darbe girişimini kınayan mesajını yayınladı. İşte o metin...

TAV İnşaat, Hamad Havalimanı ile Yılın En İyi Müteahhiti ödülünü aldı!

TAV İnşaat, 2013 Katar Müteahhitler Forumu'nda Hamad Uluslararası Havalimanı inşaatı ile "Yılın En İyi Müteahhiti" dalında ödüllendirildi. TAV İnşaat açıklamasına göre, havalimanı inşaatı alanında dünyanın en büyük ilk 3 şirketi arasında yer aldı

Tav İnşaat 3 boyutlu havalimanı iç hatlar terminali projesini tamamladı!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar terminali, sanal gerçeklik yazılımı içerisinde birebir boyutlarda üç boyutlu olarak hayata geçirildi. Tav İnşaat'ın bu projesi sayesinde inşaat henüz tasarım aşamasındayken değerlendirme yapılabilecek..

Tavşancıl Atıksu Arıtma Tesisi hizmete girdi

Dilovası Tavşancıl Modüler Atıksu Arıtma Tesisi düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Marmara Denizi’nin yapılan tesisler sayesinde daha temiz bir hale geldiğini vurguladı.

TAV havalimanında elektrik üretiyor!

6 ülkede 12 havalimanı işleten TAV, karbon salımı ve elektrik tasarrufunda dünya çapında uygulamalarıyla dikkat çekiyor. İklim koşullarına göre havalimanlarında enerji üreten şirket, yılda yüzde 30'lara varan tasarrufa imza atıyor...

tav darbe mesajı inşaat şirketleri demokrasi mesajı Haberi

tav darbe mesajı inşaat şirketleri demokrasi mesajı


Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından algı seferberliği başlatan iş dünyası, Türk halkının demokrasi mücadelesini yurt dışındaki gazetelere verdiği ilanlarla dünyaya duyuruyor.


İş dünyası, FETÖ'nün başarısız darbe girişiminin ardından uluslararası alanda oluşturulmaya çalışılan negatif algı ile mücadeleye yönelik dünya genelinde seferberlik başlattı.


Bu kapsamda uluslararası kamuoyunu doğru yönlendirebilmek için harekete geçilirken, dünyanın önde gelen gazetelerine verilen ilanlarla Türkiye'nin demokrasiye bağlılığı ve ekonominin gücü vurgulandı.


Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), bu anlamda uluslararası kamuoyunu Türkiye ile ilgili doğru yönlendirebilmek ve Türkiye algısını güçlendirmek için ABD, Almanya, Fransa ve İngiltere'nin önde gelen gazetelerinde "Türkiye'de Demokratik Anayasal Düzeni Korumak" başlıklı bir ilan yayınladı. 


Financial Times, Le Monde, Washington Post ve Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetelerinde yayınlanan ilanlarda, darbe girişimine karşı Türk halkının, siyasi partilerin ve...