29 / 04 / 2024

TAV havalimanı sabiha gökçen

TAV havalimanı sabiha gökçen

TAV Sabiha Gökçen Havalimanı'na ortak olmak için harekete geçti. Limak'ın yüzde 40'lık hissesini 285 milyon euroya almak için sözleşme imzalayan şirket, gerekli onaylar alındıktan sonra Malaysia Airports ile yönetimde eşit paya sahip olacak...

TAV, Sabiha Gökçen'e ortak oluyor!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Şener: "Yeni havalimanının faaliyete başlamasıyla Atatürk Havalimanı’nın kapanacağı düşünüldüğünde, Sabiha Gökçen'e ortak olmak TAV için önemli bir stratejik adım anlamına geliyor" dedi.

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda en düşük işçi maaşı 7 bin lira oldu

Asgari ücretin yüzde 30 zamla 5 bin 500 lira açıklandığı 1 Temmuz itibarıyla şirketler çalışanlarının maaşlarını yeniden düzenlemeye başladı. İstanbul'un en yoğun ikinci havalimanı Sabiha Gökçen'de en düşük işçi maaşları da belli oldu.

Antalya Havalimanı ihalesini Fraport-TAV kazandı!

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırımı ve 25 yıllığına kiralanması için ihale yapıldı. İhalede en yüksek teklif 7 milyar 250 milyon avro ile TAV Havalimanı'ndan geldi.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu'nun yüzde 91'i tamam!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, inşai faaliyetlerinin yüzde 91'i tamamlanan ve ilk ray kaynağı bugün yapılan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmaların süratle devam ettiğini belirtti. Hatta ilk ray kaynağı yapıldı.

Tavşantepe-Sabiha Gökçen Metrosu'nun açılış tarihi belli oldu!

Bakan Karaismailoğlu açıkladı! İstanbul'un şehir havalimanı Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nı İstanbul'daki metro hattına entegre edecek edilecek olan Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Raylı Sistem Metro Hattı'nın açılacağı tarih belli oldu. 

Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nda merakla beklenen Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metrosu inşaatında son durum ne? Adil Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı çalışmalarını yerinde inceledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metrosu nereden geçecek?

2021 yılında açılması planlanan Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metrosu 5 istasyondan oluşacak. Peki Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metrosu nereden geçecek? İşte Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Sabiha Gökçen-Tavşantepe metrosunun açılış tarihi belli oldu!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Raylı Sistem Metro Hattı'nın açılış tarihi belli oldu. Sabiha Gökçen-Tavşantepe metrosunun açılışı 29 Ekim 2019'da yapılacak.

TAV, Suudi Arabistan'da üç havalimanını işletecek!

TAV Havalimanları, Suudi Arabistan'daki 3 havalimanının genişletilmesi ve işletilmesini içeren nihai anlaşmasını Riyad'da imzaladı.

TAV, Suudi Arabistan'da 2 havalimanı daha aldı!

TAV Havalimanları, Suudi Arabistan'da Medine ve Yanbu'nun ardından Qassım ve Hail havalimanlarını da portföyüne ekledi. TAV, 2 havalimanını da geliştirecek ve 30 yıl boyunca işletecek.

TAV havalimanı sabiha gökçen Haberi

TAV havalimanı sabiha gökçen


TAV Havalimanları Holding, Sabiha Gökçen havalimanını işleten ISG şirketinin yüzde 40'ı ve havalimanındaki ağırlama hizmetlerini yürüten LGM şirketinin yüzde 40 hissesini azami 285 milyon euroya Limak şirketlerinden almak için sözleşme imzaladı.


TAV Havalimanları Holding, KAP'a yaptığı açıklamada ISG ve LGM şirketlerinin mevcut ortakları Malaysia Airports MSC ve Malaysia Airports Holdings Berhad şirketlerinin ön alım haklarını kullanmaması halinde ISG Yer Hizmetleri şirketinin de yüzde 19.6'sını almak için hisse alım sözleşmesi imzalanmasına yönelik taahhüt aldığını belirtti.


ISG ve LMG şirketlerinde Limak Yatırım ve Limak İnşaat'ın payları bulunuyordu.


Limak Holding'in iştiraki Limak Yatırım, Hintli altyapı gruplarından GMR Infrastructure ve 1991 yılından bu yana havalimanı işletmeciliği yapan Malaysia Airports Holdings Berhad ortaklığında kurulan ISG, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda mevcut terminallerin işletme hakkının yanı sıra otopark...