03 / 05 / 2024

TAV Havalimanları açıklama

TAV Havalimanları açıklama

TAV Havalimanları, yatırımcı ilişkileri mobil uygulamasını kullanıma sundu. Yeni bilgiler ve açıklamalarla gerçek zamanlı olarak güncellenen uygulama, aynı zamanda kullanıcılara anlık bildirim alma olanağı sunacak.

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

Sani Şener'den havalimanlarının kiralarına ilişkin açıklama!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, Levent Erden’in havalimanlarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı.

TAV Havalimanları'ndan 9 ay kira alınmadı mı?

Hisselerinin yüzde 46,12’sinin Fransız işletmecisi Aéroports de Paris Grubu’na ait olduğu TAV Havalimanları Holding’e, kira ayrıcalığı gündeme geldi. Bakanlık ayrıcalığı onayladı...

TAV Havalimanları'nda 2022 kira ödemeleri 2024'e ertelendi!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada, "Türkiye’de işlettiğimiz tüm havalimanlarının işletme süreleri ikişer sene uzatıldı ve 2022 kira ödemeleri 2024’e ertelendi." dedi.

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

TAV Havalimanları'ndan kira erteleme açıklaması!

TAV Havalimanları, 3'üncü çeyrek sonu finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre, TAV Havalimanları, bu yılın 9 ayında dış hatlarda 10 milyon, iç hatlarda 11 milyon yolcuya hizmet sundu. TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, konuya ilişkin konuştu.

TAV Havalimanları'nın Kazakistan Almatı Havalimanı görüşmeleri devam ediyor! 

TAV Havalimanları Holding, TAV'ın ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyumun, Kazakistan Almatı Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmelerine devam edildiğini açıkladı...

TAV Havalimanları'ndan 2019'un ilk yarısında 61.3 milyon euro net kar!

TAV Havalimanları, yılın ilk yarısında 345 milyon euro ciro ve 61.3 milyon euro net kar açıkladı. TAV'ın küresel ayak izi 28 ülkede 90 havalimanına ulaştı...

Sani Şener: TAV Havalimanları için hikaye yeni başlıyor!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada yolcu sayılarının dünyada her yıl yüzde 4-5 büyüdüğünü söyleyerek, "Bu nedenle, TAV Havalimanları için hikaye aslında yeni başlıyor." diye konuştu.

TAV Havalimanları yönetici sorumluluk poliçesi!

TAV Havalimanları Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetici sorumluluk poliçesi hakkında açıklama yaptı.

TAV Havalimanları yatırımcı ilişkileri mobil uygulamasını sundu!

TAV Havalimanları, yatırımcı ilişkileri mobil uygulamasını kullanıma sundu. Yeni bilgiler ve açıklamalarla gerçek zamanlı olarak güncellenen uygulama, aynı zamanda kullanıcılara anlık bildirim alma olanağı sunacak.

TAV Havalimanları Türkiye'nin en iyi şirketi seçildi!

Şirket'ten yapılan açıklamaya göre, TAV Havalimanları, Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi'nde yatırımcı ilişkileri alanında Türkiye'nin en iyi şirketi oldu. Ankette, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de "Türkiye'nin en iyi CEO"su gösterildi

TAV Havalimanları Holding 2015 yılı finansal tabloları!

TAV Havalimanları Holding, 31 Aralık 2015 tarihli bağımsız denetimden geçmiş konsolide finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte, şirketten KAP'a bildirilen denetimden geçmiş finansal raporlar...

TAV Havalimanları açıklama Haberi

TAV Havalimanları açıklama

TAV Havalimanlarında yapılan açıklamaya göre, Apple Store ve Google Play’den indirilebilen uygulama ile şirketin yatırımcı sunumlarına, mali tablolarına, KAP açıklamalarına, kurumsal yönetim verilerine ve daha birçok bilgi ve dokümana ulaşılabilecek. iPad ve Android tablet uyumlu olarak çalışan uygulama ile çevrimdışı çalışma da yapılabilecek.


Yeni bilgiler ve açıklamalarla gerçek zamanlı olarak güncellenen uygulama, aynı zamanda kullanıcılara anlık bildirim alma olanağı sunacak. Böylece, TAV Havalimanları yatırımcıları, mali tablolar güncellendiğinde, yeni bir KAP açıklaması yapıldığında, yeni bir yatırımcı sunumu yayınlandığında veya başka bir güncelleme gerçekleştiğinde telefon ve tabletlerinden anlık bildirim alabilecek. Mobil uygulama, TAV Havalimanları grup şirketi olan TAV Bilişim tarafından geliştirildi.


TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, konuya ilişkin değerlendirmesinde, yatırımcılarını, sermaye piyasası katılımcılarını ve tüm paydaşlarını Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)...