28 / 04 / 2024

tav inşaat 3 boyutlu projesini tamamladı

tav inşaat 3 boyutlu projesini tamamladı

İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar terminali, sanal gerçeklik yazılımı içerisinde birebir boyutlarda üç boyutlu olarak hayata geçirildi. Tav İnşaat'ın bu projesi sayesinde inşaat henüz tasarım aşamasındayken değerlendirme yapılabilecek..

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği binasının inşaatı 3 yıldır tamamlanamadı!

Giresun Bulancak'ta, yaklaşık 3 yıl önce inşaatı başlayan Diş Hekimliği Fakültesi binası çöplüğe döndü. Yarım kalan 5 katlı binanın maliyeti belli değilken, İYİ Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak, konuya tepki gösterdi.

İnşaat 3. çeyrekte ekonomik büyümenin anahtarı olacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), “Hazır Beton Endeksi” 2020 Eylül Ayı Raporu’nu açıkladı. Raporda yer alan detaylara göre  inşaat sektörü 4 aydır yükseliş trendini koruyor.

TAV İnşaat’tan 'borç' açıklaması!

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak, ‘TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor’ başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''Bankalarla görüşmeler ve alacak davalarımız sürüyor'' ifadeleri kullanıldı.

TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor!

Bankalarla borç yapılandırmasında olan TAV Grubu’nun iştiraki TAV İnşaat’ta ortaklar arasındaki anlaşmazlığın devam ettiği öğrenildi...

TAV İnşaat yol ayrımında!

TAV İnşaat'ta ortaklar yol ayrımına geldi. TAV CEO’su Şener şirketi Sera İnşaat’ın İDO’daki hisselerini Akfen’e vereceğini, buna karşılık Akfen’in TAV İnşaat hisselerini alacağını belirtti. Akfen Başkanı Akın, hisse devri için, "Henüz bir anlaşma sağlanmış değil, masadaki opsiyonlardan biri" dedi...

Rönesans Holding ve TAV İnşaat ortaklığı Avrupa’da!

Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki ek terminalin inşa ihalesini, Rönesans Holding’in grup şirketi Ballast Nedam ve TAV İnşaat ortaklığı kazandı. Ek terminalin inşası 2019'da tamamlanacak. 

Tek-Art İnşaat 3 gayrimenkulün ekspertiz raporlarını yayınladı!

Tek-Art İnşaat 3 gayrimenkulü için hazırlatılan ekspertiz raporlarını yayınladı. 3 gayrimenkulün KDV dahil değeri toplamı 1 milyar 85 milyon 10 bin TL.

3.sınıf inşaat maliyetleri 2018!

İnşaat sınıfları, lüks inşaat, 1. sınıf inşaat, 2. sınıf inşaat, 3. sınıf inşaat ve basit inşaat olarak tespit ediliyor. Peki 3.sınıf inşaat maliyetleri 2018 ne kadar? diyorsanız işte yanıtı...

ADP, TAV İnşaat'taki yüzde 49 hissesini Sera ve Tepe İnşaat'a devredecek!

ADP, TAV İnşaat'taki yüzde 49 hissesini Sera ve Tepe İnşaat'a 9 milyon avro karşılığında devredecek.

Sembol İnşaat'tan Kazakistan'a tren istasyonu projesi!

Kazakistan'da faaliyet gösteren Sembol İnşaat tarafından Orta Asya’daki en büyük ve modern tren istasyonu projesini hayata geçirildi. 200 bin metrekare alanda yer alan tren istasyonu inşaatı 3 yıl sürdü.

TAV İnşaat üçüncü kez dünyanın en büyüğü seçildi!

TAV İnşaat, Engineering News Record tarafından üçüncü kez havalimanı inşaatında dünyanın en büyük şirketi seçildi.

Ardıl Barajı inşaatında sona gelindi!

Yaklaşık yarım asırdır yapımı yılan hikayesine dönen Ardıl Barajı inşaatı, 3 yıllık çalışma ile bitirilme aşamasına getirildi.

Sakarya Mudurnu Deresi Köprüsü'nün inşaatı 3 ayda bitecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’nın Taşburun Mahallesi’nde bulunan Mudurnu Deresi üzerine yaptırılan köprü inşaatı bütün hızıyla sürüyor.

tav inşaat 3 boyutlu projesini tamamladı Haberi

tav inşaat 3 boyutlu projesini tamamladı

TAV İnşaat, İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar terminalinin üç boyutlu projesini tamamladı. 

Bu sayede inşaat henüz tasarım aşamasındayken, mimari ve yapısal değişiklikleri değerlendirme imkânı sağlanacak. 

İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar terminali, sanal gerçeklik yazılımı içerisinde birebir boyutlarda üç boyutlu olarak hayata geçirildi. TAV İnşaat İzmir Proje Koordinatörü Mehmet Ali Türkel teknolojinin bu kadar ilerlediği dönemde buna tepkisiz kalamayacaklarını ifade ederek, "Bundan sonraki projeleri bir adım daha öteye götürmeyi hedefliyoruz. Şimdilik 4-5'inci boyutta bir bina modellemesine girmeyi başardık" diye...