28 / 04 / 2024

TAV İnşaat Medine Projesi ile dünya birincisi oldu

TAV İnşaat Medine Projesi ile dünya birincisi oldu

TAV İnşaat'ın Medine'de hayata geçirdiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, New York'ta düzenlenen törende Küresel İnşaat Zirvesinde havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karayiğit tarafından kuruldu.

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Emine Tav ve Tolga Tav ortaklığında kuruldu.

Ahmet Ozan Şener kimdir?

TAV İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ozan Şener kimdir? Ahmet Ozan Şener daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ozan Şener'in biyografisi...

TAV İnşaat’tan 'borç' açıklaması!

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak, ‘TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor’ başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''Bankalarla görüşmeler ve alacak davalarımız sürüyor'' ifadeleri kullanıldı.

TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor!

Bankalarla borç yapılandırmasında olan TAV Grubu’nun iştiraki TAV İnşaat’ta ortaklar arasındaki anlaşmazlığın devam ettiği öğrenildi...

TAV İnşaat yol ayrımında!

TAV İnşaat'ta ortaklar yol ayrımına geldi. TAV CEO’su Şener şirketi Sera İnşaat’ın İDO’daki hisselerini Akfen’e vereceğini, buna karşılık Akfen’in TAV İnşaat hisselerini alacağını belirtti. Akfen Başkanı Akın, hisse devri için, "Henüz bir anlaşma sağlanmış değil, masadaki opsiyonlardan biri" dedi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Rönesans Holding ve TAV İnşaat ortaklığı Avrupa’da!

Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki ek terminalin inşa ihalesini, Rönesans Holding’in grup şirketi Ballast Nedam ve TAV İnşaat ortaklığı kazandı. Ek terminalin inşası 2019'da tamamlanacak. 

Öz Medine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Medine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Can tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İşte TAV'ın yeni ortaklık yapısı!

TAV Havalimanları Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yeni ortaklık yapısını açıkladı. İşte TAV'ın yeni ortaklık yapısı...

ADP, TAV İnşaat'taki yüzde 49 hissesini Sera ve Tepe İnşaat'a devredecek!

ADP, TAV İnşaat'taki yüzde 49 hissesini Sera ve Tepe İnşaat'a 9 milyon avro karşılığında devredecek.

TAV İnşaat üçüncü kez dünyanın en büyüğü seçildi!

TAV İnşaat, Engineering News Record tarafından üçüncü kez havalimanı inşaatında dünyanın en büyük şirketi seçildi.

Tav İnşaat'ın acı günü! Sait Ertürk vefat etti!

Tav İnşaat Bahreyn Havalimanı Proje Direktörü İsmail Ertürk'ün abisi Kurmay Albay Sait Ertürk hayatını kaybetti. Tav İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

TAV İnşaat Medine Projesi ile dünya birincisi oldu Haberi

TAV İnşaat Medine Projesi ile dünya birincisi oldu
TAV İnşaat'ın Medine'de hayata geçirdiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, New York'ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesinde havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi. 


New York'ta düzenlenen ödül töreninde konuşan TAV İnşaat Suudi Arabistan ve Afrika'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Kaur, bugüne kadar Türkiye ve Körfez Bölgesi başta olmak üzere kontrat bedeli 17.2 millyar dolara ulaşan proje üstlendiklerini ifade etti.



TAV İNŞAAT



TAV İnşaat, 1997 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminal ihalesinin Yap-İşlet-Devret usulüyle alınmasının ardından inşaat çalışmalarına başladı ve 2003 yılında resmen TAV Grubu bünyesinde kuruldu. Ana faaliyet konusu ve uzmanlık alanı havalimanları ve ilgili tesislerin inşaatı olmakla birlikte TAV İnşaat; sahip olduğu bilgi birikimini havacılık dışı projelere de uyguladı ve yüksek katlı binalar da inşa ederek portföyünü genişletti....