30 / 04 / 2024

Tavlusun Mahallesi kapalı pazar yeri

Tavlusun Mahallesi kapalı pazar yeri

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,Tavlusun Mahallesi Kapalı Pazar yeri ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis inşaatında incelemelerde bulunarak, 21 Ağustos 2015’te tesisin temel atma töreninin yapılacağı müjdesini verdi.

TOKİ Melikgazi 521 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi 521 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Kayseri Beyazşehir Mahallesi'nde 9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kayseri Beyazşehir Mahallesi'nde yer alan Konut + Ticaret alanı olarak belirlenen arsa “Kapalı Teklif Usulü” ihale edilecek. Arsaların toplam değeri ise 9 milyon TL...

Maltepe Bağlarbaşı'na kapalı pazar yeri geliyor!

Maltepe Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi'nde inşa edilecek kapalı pazar yerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Bolu Çıkınlar Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete giriyor!

Bolu Belediyesi’nin Çıkınlar Mahallesi sakinlerine armağanı olan yeni “Kapalı Semt Pazarı" yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.

Bandırma'ya kapalı spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bandırma Belediyesi, Paşakent Mahallesi'nde hayata geçirilen Bandırma Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu'nun temelini attı.

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri yıl içinde tamamlanacak!

İzmit'in Alikahya Fatih Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Pazar inşaatı hızla yükseliyor.

İzmit Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

İzmit Belediyesi'nin kentin Alikahya Fatih Mahallesi’nde hayata geçireceği Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Meram Kaşınhanı'na kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi, ülkemizin havuç ihtiyacının yaklaşık yüzde 65’ini karşılayan Kaşınhanı Mahallesi’ne kapalı pazar yeri kazandırdı. İnşaatı tamamlanma aşamasında olan tesis, kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

Tavlusun Mahallesi kapalı pazar yeri Haberi

Tavlusun Mahallesi kapalı pazar yeri

Tesisimiz bodrum katı ile beraber 3 kattan oluşmaktadır…2015 yılı yatırım programında yer alan Tavlusun Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ve Çok Amaçlı Sosyal Tesisinin bölge semtlerinin de önemli bir ihtiyacına cevap verecek şekilde projelendirildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Tesisimiz bodrum katı ile beraber 3 kattan oluşmaktadır. Bodrum katında ikinci bahar evi, muhtar evi, mescid, abdesthane ve iki adet depo, zemin katında 26 esnaf kapasiteli pazar yeri, wc’ler ve zabıta ofisi, üst katında da çok amaçlı salon,yedi adet derslik ve kantin bulunmaktadır.7’den 77’ye her yaş grubuna hitap edecek tesisimiz 2016 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılacaktır.”dedi.

1.000 m² alan üzerine inşa edilecek…

Tavlusun Mahallesi’nin yapılan yatırım ve hizmetler ile günden güne gelişen ve cazibe merkezi haline gelen mahallelerden birisi olduğunu ifade eden Başkan...