30 / 04 / 2024

Tavlusun Mahallesi sosyal tesisi

Tavlusun Mahallesi sosyal tesisi

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,Tavlusun Mahallesi Kapalı Pazar yeri ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis inşaatında incelemelerde bulunarak, 21 Ağustos 2015’te tesisin temel atma töreninin yapılacağı müjdesini verdi.

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Melikgazi 521 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi 521 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Çatalca İzzettin Mahallesi Sosyal Tesisi açıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından hayata geçirilen çok amaçlı "İzzettin Mahallesi Kırım Türkleri Sosyal Tesisleri", hizmete açıldı.

Bilecik'in yeni sosyal alanında sona gelindi!

Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde hayata geçirilen İstasyon Mahallesi Sosyal Donatı ve Yaşam Alanı tamamlanıyor.

Kayseri Süleymanlı Mahallesi'ne modern sosyal tesis geliyor!

Kırsal mahallelere bir çok yatırım ve hizmet yapan Talas Belediyesi bir kaç mahalleye kazandırdığı sosyal tesisi Süleymanlı Mahallesi’ne de kazandırmak için çalışmalar sürdürüyor.

Eymir Mahallesi Sosyal Tesisi inşaatı yüzde 70 seviyesinde!

Eymir Mahallesi Sosyal Tesisi inşaat çalışmaları yüzde 70 seviyesine ulaştı. TOKİ bölgesinde inşaatına başlanan 7 bin 750 metrekarelik inşaat bitince bölgenin yeni cazibe merkezi olacak. 

Ümraniye İnkılap Mahallesi sosyal tesis alanı imar planı askıda!

İstanbul Ümraniye İlçesi, İnkılap Mahallesi, 48 pafta, 1832 ada, parka terkin edilen alanın bir kısmına ilişkin Sosyal Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Afyonkarahisar Selçuklu Sosyal Tesis projesinin ihalesi yapıldı!

Selçuklu Mahallesi Sosyal Tesis projesinin ihalesi dün yapıldı. İhaleye toplam 5 firma katıldı. İşin yaklaşık maliyeti 1 milyon 683 bin 989 TL olarak açıklandı.

Kayseri Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in açıkladığı 2017 projelerinin temelleri arka arkaya atılıyor. 7 Mart’ta yapılan Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi’nin ardından Beyazşehir Mahallesi’nde de sosyal yaşam merkezinin temeli atıldı.

Melikgazi Köşk Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Melikgazi Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı, temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı...

Çanakkale'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeniden yapılandırılacak olan İsmet Paşa Mahallesi Sosyal Konutların Kentsel Yenileme toplantısının ilki gerçekleşti. Çataltepeliler Derneği'nde gerçekleşen toplantının ilkine hak sahiplerinin katılımı yoğun oldu.

Tavlusun Mahallesi sosyal tesisi Haberi

Tavlusun Mahallesi sosyal tesisi

Tesisimiz bodrum katı ile beraber 3 kattan oluşmaktadır…2015 yılı yatırım programında yer alan Tavlusun Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ve Çok Amaçlı Sosyal Tesisinin bölge semtlerinin de önemli bir ihtiyacına cevap verecek şekilde projelendirildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Tesisimiz bodrum katı ile beraber 3 kattan oluşmaktadır. Bodrum katında ikinci bahar evi, muhtar evi, mescid, abdesthane ve iki adet depo, zemin katında 26 esnaf kapasiteli pazar yeri, wc’ler ve zabıta ofisi, üst katında da çok amaçlı salon,yedi adet derslik ve kantin bulunmaktadır.7’den 77’ye her yaş grubuna hitap edecek tesisimiz 2016 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılacaktır.”dedi.

1.000 m² alan üzerine inşa edilecek…

Tavlusun Mahallesi’nin yapılan yatırım ve hizmetler ile günden güne gelişen ve cazibe merkezi haline gelen mahallelerden birisi olduğunu ifade eden Başkan...