02 / 05 / 2024

Tavros Ataköy teslimleri

Tavros Ataköy teslimleri

Tavros Yatırım Holding, İstanbul Avrupa Yakası Ataköy’ deki 150 milyon euroluk otel ve de rezidans projesini Temmuz’ da açıyor. Rezidansta metrekare 7 bin eurodan başlıyor...

Sea Pearl Ataköy'de teslimler başladı!

Sea Pearl Ataköy'de anahtar teslimleri başladı. Fiyatların metrekare bazında 8 bin dolardan başladığı Sea Pearl Ataköy'de 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daire alternatifleri bulunuyor. 

Cathay Nivo Ataköy daire teslimleri!

Yaklaşık 3 bin 500 metrekare büyüklüğünde kent parkıyla bir bütünlük oluşturacak olan Nivo Ataköy'de 1+1 ve 2+1 konut alternatifleri sunuluyor..

SeaPearl Ataköy’de ilk etap teslimleri Temmuz'da!

Ataköy’de Kuzu Grup tarafından 2 etap olarak hayata geçirilen SeaPearl Ataköy’de inşaat ve satış çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Projenin ilk etabında teslimler Temmuz 2017’de başlayacak.

Ataköy Sea Pearl Residence fiyatlar!

Ataköy Sea Pearl Residence projesinde birinci etap teslimleri Temmuz 2017 yılında yapılıyor. Kuzu Grup projesi Sea Pearl Residence'ta konut, otel ve ticaret alanları yer alıyor...

Avrupa Konutları Ataköy ofis fiyatları!

Avrupa Konutları Ataköy ofis fiyatları 2 milyon 334 bin liradan başlayarak değişiyor. Avrupa Konutları Ataköy projesinde teslimleri 2016 yılının son çeyreğinde teslim ediliyor...

Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Toplam 8 bin 796 metrekarelik arsa alanında yükselen proje Kale Kilit arazisi üzerinde hayata geçirilecek. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Nef Ataköy 22'nin teslimleri Mayıs 2017'de!

Nef, karma proje olarak hayata geçirdiği Nef Ataköy 22 projesinin satışlarının yüzde 90'nı tamamladı. Mayıs 2017'de teslim edilmesi planlanan projede 150 konut ve 50 mağaza da satışa çıktı.

Sea Pearl Ataköy teslimleri 2017'de!

Kuzu Grup tarafından Ataköy Bakırköy'de inşa edilen Sea Pearl projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 200 dolardan başlıyor. 127 bin 600 metrekare alan üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den başlıyor.

Sea Pearl Ataköy 1. etap teslimleri ne zaman?

Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul’le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği Sea Pearl projesinin satışlarının yüzde 35’ini tamamladı. Sea Pearl’ün ilk etap teslimleri 2017 Temmuz’u olarak hedefleniyor..

Sea Pearl Ataköy ev fiyatları ne kadar?

Daire teslimleri 2017 yılı Temmuz ayında yapılacak olan Sea Pearl Residence'de lansmana özel fırsatlar ile satışlar devam ediyor. Peki Sea Pearl Ataköy ev fiyatları ne kadar?

Sea Pearl Ataköy teslimleri ne zaman?

İstanbul'un Bakırköy ilçesine bağlı Ataköy'de inşa edilen Sea Pearl Konutları denize sıfır konumda bulunuyor. Projede 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Peki Sea Pearl Ataköy teslimleri ne zaman?

TOKİ Yalı Ataköy ödeme planı!

Teslimleri bu yıl Eylül ayı içerisinde gerçekleşecek olan TOKİ Yalı Ataköy projesi İstanbul Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'nde inşa ediliyor. İşte TOKİ Yalı Ataköy ödeme planı...

Sea Pearl Ataköy

Sea Pearl Ataköy projesi, Kuzu Grup tarafından İstanbul Avrupa yakası Bakırköy ilçesine bağlı Ataköy sahilinde yaşama geçiriliyor. Proje, Yalı Ataköy ve Tavros projelerinin yanında inşa ediliyor...

Tavros Ataköy teslimleri Haberi

Tavros Ataköy teslimleri

Türkiye ile yurt dışında büyük otel ve gayrimenkul projeleri geliştiren Tavros Yatırım Holding, yeni projelere odaklandı. Türkiye’deki ilk yatırımı Denizli’de Dedeman Park Oteli olan Tavros, bu yıl ve 2015’te turizm ve gayrimenkul geliştirme sektörüne 400 milyon euro yatırım yapmayı planlıyor. 2015’ten sonra karma projelere ağırlık verecek olan Tavros, 600 milyon euroluk yatırım hedefi koydu. İstanbul’daki ilk projesi Ataköy’deki otel ve rezidans projesi olan Tavros, ‘The Residence Tavros’ta metrekaresi 7 bin euro olan rezidans dairelerin satışını da sürdürüyor. 


Ataköy’de otel ve rezidans


Tavros İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Döşkaya, şu anda 4 büyük otel yatırımlarının olduğunu belirterek, “Tavros, Türkiye’de ilk yatırımını Denizli’de gerçekleştirdi. Burada Dedeman Park Denizli Oteli’ni yaptık. Tavros’un şu anda bir de Özbekistan’da Dedeman Silk Road Tashkent...