03 / 05 / 2024

Tavşan Adası satılıyor mu

Tavşan Adası satılıyor mu

ÇANAKKALE'nin Bozcaada İlçesi'nin 1 mil kuzeyinde bulunan bin dönüm büyüklüğündeki Tavşan (Mavriya) Adası, 22 milyon dolara alıcı bekliyor..

Tavşan Adası, 20 milyon dolar bedelle satışa çıkarıldı!

Tavşan Adası'nda 1300'lü yıllara ait yaşam kalıntıları bulunuyor. Sayısız batık ve zengin canlı yapısının yanı sıra temiz deniziyle dalış tutkunları için cazibe merkezi olan ada, halk arasında Merkep ve Mavriya Adası olarak da biliniyor.

360 derece dönebilen ev yaklaşık 19 milyon TL'ye satılıyor!

Mühendis Don Dunick tarafından tasarlanan 'Fener' isminde olan ve Kuzey Adası'ndaki Auckland şehrine bağlı sahil kasabası Maraetai'de bulunan 360 derece dönen ev satılıyor. İşte ayrıntılar...

İki şehirdeki 10 adet arsa 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Sinop Durağan'da ve İzmir Menemen'de toplam 10 adet arsa satılıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Xioami Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Xioami Saç Kurutma Makinesi, genelde bu cihazlarda oluşan teknik sıkıntıları en aza indirgemiş ve kolay kolay arıza yapmayan bir cihazdır. zaten en popüler özelliklerinden biri de budur. Xioami Saç Kurutma Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Karaca Konuşan Airfryer ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 20 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Space Gray, kızartma, ev yoğurdu, sebze - meyve kurutma ve sulu yemek hazırlama fonksiyonlarıyla öne çıkıyor. Peki ürün ne kadara satılıyor? 

Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Mart 2023 fiyat listesi

Doğru fritözü ararken Karaca Konuşan Airfryer'a bakmayı unutmayın. Birçok kişi, yiyecekleri iyi pişirebilen bir havayla kızartma makinesi ister. İşte sizE fırsat!  Peki Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

En ucuz Elektrikli Scooter nerede satılıyor? İşte, o adresler! Onvo 19 Eylül 2022 fiyat listesi..

Trafikle boğuşan şehir yaşamında en büyük yardımcınız olan elektrikli scooterlar çokça talep görüyor. Peki, hangi elektrikli scooterlar çok satılıyor? Elektrikli scooterda en çok tercih edilenlerden biri olan Onvo Ov-110 Elektrikli Scooter, 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Malatya'da 22 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 12 Eylül'de

Malatya ili, Doğanşehir ilçesinde yer alan 22 gayrimenkul satılıyor. İşte ayrıntılar...

Bu adalar evden daha ucuz fiyata satılıyor!

İskoçya'nın Shetland kentinde bulunan Linga Adası, 250 bin sterline satışa çıkardı. 1934 yılından beri terk edilen ada Londra'daki evlerden daha ucuz fiyata satılıyor.

Chandler Adası 30 bin dolara satılıyor!

ABD'de Wohoa Gölü'nde bulunan Chandler Adası 30 bin dolara satılıyor. Aylık 300 dolara taksit ödeyerek adaya sahip olunabiliyor.

Çeşme Mustafa Çelebi Adası sahibinden satılıyor!

Çeşme’de, 160 dönümü Hazine’ye, 400 dönümü ise mirasçılara ait olan Mustafa Çelebi Adası 40 milyon Euro’ya satılıyor. Adaya, Çinli bir yatırım grubu ile Kanadalı bir işadamını talip olduğu iddia edildi.

Ayvalık Çiçek Adası 105 milyon liraya satılıyor!

Balıkesir'in Ayvalık ve Gömeç ilçelerinde bulunan 265 bin metrekarelik Çiçek Adası sahibinden 105 milyon liraya satılıyor.

Ferrah Sineması’nın binası 16 milyon TL'ye satılıyor!

Mülkiyeti Milli Eğitim Vakfı'na ait olan Ferrah Sineması'nın binası satılıyor. Ferrah Sineması binası için mıhammen bedel 16 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Seferhisar'da 15,3 milyon TL'ye taşınmaz satılıyor!

İzmir Seferhisar'da yer alan taşınmaz 15 milyon 350 bin TL'ye satılıyor. Seferihisar Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan taşınmazın ihalesi 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Tavşan Adası satılıyor mu Haberi

Tavşan Adası satılıyor mu

ÇANAKKALE'nin Bozcaada İlçesi'nin 1 mil kuzeyinde bulunan bin dönüm büyüklüğündeki Tavşan (Mavriya) Adası, 22 milyon dolara alıcı bekliyor. Adanın sahipleri Gülter Ünal ile damadı Barış Tansever, doğal güzellikleri bünyesinde barındıran ve rüzgar potansiyeliyle cazibe oluşturan adaya alıcı beklerken, bir yandan da turizm yatırımı için imar almaya çalışıyor.


Bozcaada'nın en büyük bağcılarından ve tanınmış ailelerinden olan Latif Aral, 1942 yılında halk arasında 'Eşek Adası' olarak da bilinen bin dönüm büyüklüğündeki Tavşan Adası, 62 dönüm büyüklüğündeki Pırasa Adası ve 22 dönüm büyüklüğündeki Orak Adası'nı kızı Gülter Ünal'a verdi. Gülter Ünal, daha sonra bu adalardan Tavşan Adası'nın yarısını damadı Barış Tansever'e sattı. 120 dönümünün üzerinde bir deniz fenerinin de yer aldığı Tavşan Adası ilk olarak 2003 yılında satışa çıkartıldı. Dört yıl sonra da...