15 / 05 / 2024

Tavşancıl Huzurevi açılışı

Tavşancıl Huzurevi açılışı

İMES Organize Sanayi Bölgesi tarafından yenilenen Tavşancıl Huzurevi, yeniden hizmete açıldı. Programa katılan Vali Güzeloğlu katkılarından dolayı Süheyl Erboz’a teşekkür etti.

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TAV, Lagos Havalimanı'na talip oldu

TAV Havalimanları şirketinden KAP'a yapılan açıklamada TAV Havalimanları içinde yer aldığı konsorsiyum ile Nijerya Lagos Havalimanı dış hat yolcu ve kargo terminalinin 20 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye teklif verdi.

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kütahya Tavşanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Tavşanlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Tavşanlı sosyal konut projesi...

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Emta İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emta İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kaya Tavşancı tarafından kuruldu.

TOKİ'den Kocaeli'ye 766 konut!  

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası ve Çayırova ilçelerinde 766 yeni konut inşa edecek. Dilovası kentsel dönüşüm projesi için Tavşancıl'da 1500, Çayırova'da ise 115 konut yapılacak. Her iki ilçedeki projeler için ihale gerçekleştirilecek.

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 

TOKİ Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Kütahya İli, Merkez İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi (Atatürk MTAL) 24 Derslikli Eğitim Binası, Tavşanlı İlçesi Ulucami Mahallesi (Tavşanlı Anadolu Lisesi) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

TOKİ Kütahya 333 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 3.Etap 333 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 333 yeni konut!

Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 3.Etap 333 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

2023 sonuna kadar 53 huzurevi yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2023 sonuna kadar 53 huzurevi açılacağını belirtti. Selçuk, yeni yapılacak huzurevi hizmet binaları için üç farklı mimari modelinin uygulanacağını açıkladı.

Tavşancıl Huzurevi açılışı Haberi

Tavşancıl Huzurevi açılışı

İMES OSB tarafından yenilenen Tavşancıl Huzurevi yeniden hizmete açıldı. Açılış törenine törenine; Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Osman Sarı, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İMES Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz, Dilovası Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker, İMES Organize Sanayi Bölgesi Başkan vekili İrfan Küçükay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ve davetliler katıldı.


“30 BÜYÜĞÜMÜZ BİZE EMANET”

Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde buraya yaptığım ziyaret sonrasında buranın yenilenmesi ve güzel yaşanılabilir standarda dönüştürülmesi gerektiği düşünülürken Süheyl Bey ve arkadaşları bu sorumluluğu üstlendiler. Şüphesiz yasal olarak değil ama vicdani olarak böylesi bir katkıları da bizim için çok değerli oldu. İçerideki 30 büyüğümüz ve yaşlımız...