27 / 04 / 2024

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

Firma: İnsay Yapı

Proje: Ondörtüç Pendik

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 



Doğayla iç içe bir yaşam vaad eden İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde sakinlerine hızlı ve güvenli ulaşım kolaylığıyla da ayrı bir yaşam konforu vaadediyor. Şehrin keşmekeşinden uzak doğayla iç içe bir yaşam vaat eden proje, açılışına sayılı günler kala Pendik-Tavşantepe Metrosu’yla da şehrin her noktasına kolayca ulaşım imkanı veriyor.

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnşaatı devam eden Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattının Ondörtüç Pendik’e birkaç dakikalık yürüme mesafesinde olduğunu anımsatan  İnsay Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık “Metronun açılmasına sayılı günler kaldı. 2022 yılının ilk yarısında faaliyete geçmesini bekliyoruz. Tavşantepe Metrosu projemize yaklaşık 800 metre mesafede bulunuyor. Açıldığında bölge sakinlere çok büyük ulaşım kolaylığı sağlayacak. Ayrıca bölgenin değerine de değer katacak. Yetkililer Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı metrolarında çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü bilgisini veriyor. Pendik-Tavşantepe Metro İstasyonu'ndan başlayıp Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sona eren 7,5 kilometrelik metro hattında dört tane istasyon bulunuyor” dedi. 

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

Pendik'in merkezinde yer alan 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla ön plana çıkıyor. Proje, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor. Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşıyan proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede bulunuyor. 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede yükseliyor. 

https://www.ondortuc.com.tr/

Ondörtüç Pendik'te 520 bin TL'ye hemen teslim daireler!

 


projeye sor



Geri Dön