27 / 04 / 2024

Ondörtüç Pendik'te 520 bin TL'ye hemen teslim daireler!

Ondörtüç Pendik'te 520 bin TL'ye hemen teslim daireler!

Bugün al, yarın taşın’ sloganıyla yatırımcılarını bekleyen Ondörtüç Pendik projesinde konut fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.



Sektörün yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı, mega kent İstanbul’un en çok değer kazanan bölgeleri arasında yer alan Pendik’te hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde hemen teslim, hemen tapu avantajı sunuyor. Bugün al, yarın taşın’ sloganıyla alıcılarını bekleyen Ondörtüç Pendik projesinde konut fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.

Ondörtüç Pendik te 520 bin TL ye hemen teslim daireler!

Projenin merkezi konumu dışında bahçe, geniş balkon ve yeşil alanlarıyla yatırımcı taleplerinde ilk sıralara çıktığını kaydeden İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık şunları söyledi: “Yatırımcılarımızı bütçelerini sarsmadan ev sahibi yapmayı hedefliyoruz. ‘Ondörtüç Pendik’te dairelerimizin fiyatları 520 bin TL’den başlıyor. Daire satın alanlara dairelerini hemen teslim ediyor ve tapularını yine hemen veriyoruz. Kısaca ‘bugün al, yarın taşın’ sloganıyla yatırımcılara uygun fiyatlı ancak kaliteli, güvenli ve yatırım değeri yüksek bir proje sunuyoruz.” dedi.

Pendik’in merkezinde yükseliyor

Hemen teslim avantajının sunulduğu 'Ondörtüç Pendik' projesi, 9 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. 'Ondörtüç Pendik' projesinde toplam 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor. 24 saat güvenlik hizmeti de sunulan projede yürüyüş yolları, dinlenme alanları çocuk parkı, yüzme havuzu, spor alanları mevcut. 

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin bulunduğu  Ondörtüç Pendik projesinde 1+1 konutların fiyatları 520 bin TL’den, 2+1 konutların fiyatları 715 bin TL’den, 3+1 konutların fiyatları da 1.013 bin TL’den başlıyor.

Ondörtüç Pendik te 520 bin TL ye hemen teslim daireler!

Yüzde 85’i balkonlu dairelerden oluşan projedeki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların her birinde yemek yenilecek kadar geniş balkonlara yer veriliyor. 1 oda 1 salon konutların çoğunda bir balkon, 3 oda 1 salon konutlarda ise 2 balkona yer veriliyor.  Proje kapsamındaki 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dairelerin her birinde geniş depolama alanları bulunuyor. 

Teknokent’e komşu konumda 

Lokasyonuyla dikkat çeken 'Ondörtüç Pendik' projesi, inşaatı süren Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattına yakın mesafede yer alıyor. Teknokent'e de komşu konumda bulunan Ondörtüç Pendik Viaport’a yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzası ile yükselen Ondörtüç Pendik, Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Ondörtüç Pendik projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Web: www.ondortuc.com.tr    
Telefon: 0216 3141414    


Geri Dön