30 / 04 / 2024

Tavşanlı Özel Yıldız Eğitim Kurumları yeni hizmet binası temeli atıldı

Tavşanlı Özel Yıldız Eğitim Kurumları yeni hizmet binası temeli atıldı

Tavşanlı'da eğitim ve öğretim faaliyeti gösteren Özel Yıldız Eğitim Kurumlarının yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene; Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu da katıldı.

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

Trabzon Yıldız Myworld 4 ev fiyatları!

Trabzon Yıldız Myworld 4 ev fiyatları 450 bin liradan başlıyor. Yıldız Myworld 4 Trabzon projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

Ortahisar Yıldız Myworld 4 teslim tarihi!

Trabzon Ortahisar'da yükselen Yıldız Myworld 4 projesinde 3+1'lerin fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Yıldız Myworld 4 Ortahisar projesinde kişiye özel ödeme imkanları sağlanıyor...

Yıldız Yaya Bölgesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çankaya Belediyesi tarafından yenilenen Yıldız Yaya Bölgesi’nde çalışmaların yüzde doksanı tamamlandı. 4 bin 338 metrekaresi yeşil alan olarak hazırlanan Yaya Bölgesi, bölge halkına kent içinde soluk aldıracak özel bir mekan halini aldı.

Tavşanlı Özel Yıldız'ın yeni binasının temeli atıldı!

Tavşanlı'da eğitim ve öğretim faaliyeti gösteren Özel Yıldız Eğitim Kurumlarının yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene; Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu da katıldı.

Sivas Yıldız Dağı'na 40 yamaç evi yapılacak!

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kalkınma Bakanlığı tarafından yürütülen "Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı" kapsamında, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 40 yamaç evi yapılacağını bildirildi.

İzmir Myvia YIldız'da 230 bin TL'ye daire!

Gözde Grubu Başkanı Kenan Kalı, "MyVia Yıldız Konutları, lansmana özel rakamlarla 230 ile 450 bin lira fiyat aralığında satışa sunulacak. 1. etabı tamamladık. Ev sahipleri yeni yaşamlarına başlayabilirler" dedi..

Yıldız Dağı'nın elektriği güneşten üretilecek!

SİVAS İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nin elektriğinin güneş panellerinden karşılanacağını bildirdi. Ayhan,gelişmiş ülkelerde kullanılan sistemleri uygulamak istediklerini kaydetti.

Yıldız Dağı kış turizmi için tutkunlarını bekliyor!

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan, vatandaşların 23 Ocak' a kadar Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezindeki teleski ve telesiyejden ücretsiz faydalanabileceklerini bildirdi

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nin mekanik tesisleri Ağustos'ta tamamlanacak!

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, yapımı devam eden Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Ayhan "Bu sene ağustos ayında mekanik tesislerin tamamı bitecek" dedi...

Yıldız Dağı’nda pistlere inceleme yapıldı!

Yıldız Dağı’nda pistlere inceleme yapıldı. İl Özel İdaresi’nin davetlisi olarak Sivas'a gelen İtalyan Kayak Uzmanı Rigoni, Yıldız Dağı’nda incelemelerde bulundu. İncelemeye Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Muhtar Kurt da eşlik etti.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ndeki çalışmalar sürüyor!

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezindeki çalışmalar sürüyor. Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan: " Mekanik tesisleri, Ağustos ayına kadar tamamlamayı planlıyoruz " dedi.

Tavşanlı Özel Yıldız Eğitim Kurumları yeni hizmet binası temeli atıldı Haberi

Tavşanlı Özel Yıldız Eğitim Kurumları yeni hizmet binası temeli atıldı

Tavşanlı'da eğitim ve öğretim faaliyeti gösteren Özel Yıldız Eğitim Kurumlarının yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. 


Törene; Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu. Kaymakam Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, daire ve kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler, velileri ve vatandaşlar katıldı. Temel atma töreninde konuşan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti Hükümeti ve Tavşanlı Belediyesi'nin yatırımlarıyla birlikte ilçenin bir vilayet havası kazandığını söyleyerek, dev projelerin bir bir hayata geçirildiğini kaydetti. Başkan Güler konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "15 yıl önce eğitim ve öğretim hayatına başlayan Özel Yıldız Eğitim Kurumlarının faaliyetlerini önemsiyorum. Bu bağlamda okulumuzun kumcusu Ali İhsan Yıldız hocamızı da rahmetle anıyorum. Kurumun geldiği nokta ve elde etmiş olduğu başarılar ortada....