01 / 05 / 2024

Tavşanlı TOKİ kuraları ne zaman çekilecek

Tavşanlı TOKİ kuraları ne zaman çekilecek

Tavşanlı TOKİ kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvurular 7 Aralık 20 Ocak tarihleri arasında kabul edildi.

TOKİ kuralarında son dakika! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları!

TOKİ kuralarında son dakika... Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları...

TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuralarında son dakika gelişmeis yaşandı. TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

TOKİ Mart 2023 kuralarında son dakika! TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor! Hemen il il açıklanan bu takvime bakın!

TOKİ Mart 2023 kuralarında son dakika... TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor... Hemen il il açıklanan bu takvime bakın...

TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu sorgulama 2023! İşte il il isim listesi... Şimdi bakın!

TOKİ kura sonuçları, binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu sorgulama 2023! İşte il il isim listesi... Şimdi bakın!

TOKİ kuraları kaldığı yerden başlıyor! TOKİ İstanbul kuraları ne zaman? TOKİ 9-14 Mart kura listesi!

TOKİ kuraları kaldığı yerden devam ediyor. İlk Evim İlk İş Yerim kuraları yaşanan depremden dolayı bir süreliğine ertelenmişti. TOKİ'den gelen açıklamaya göre kuralar kaldığı yerden devam ediyor. İşte detaylar!

2023 TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün çekilecek? İzmir, Edirne, Tekirdağ...

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuralarının çekileceği tarih binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İzmir, Edirne ve Tekirdağ’da yaşayanlar, TOKİ İzmir kuraları ne zaman, hangi tarihte? sorusuna yanıt arıyor.

2+1, 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerindeki 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından TOKİ kuraları ile ilgili de bir gelişme yaşandı. 2+1 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Ertelenen tarihler açıklandı mı? TOKİ 2023 yeni kura takvimi...

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesine başvuran vatandaşlar son dakika gelişmelerini merakla araştırıyor. Peki TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Ertelenen tarihler açıklandı mı? TOKİ yeni kura takvimi...

TOKİ 8-14 Şubat kura takviminde şok! İl il kuralar ertelendi! Yeni tarihler... Hemen bakın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından TOKİ kuraları ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. TOKİ 8-14 Şubat kura takviminde şok! İl il kuralar ertelendi! Yeni tarihler... Hemen bakın!

TOKİ 16-19 Aralık çekiliş takvimi açıklandı! Kuralar gün gün il il çekilecek! TOKİ çekiliş kura takvimi sorgulama ekranı

Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ kuraları devam ediyor. Peki bugün hangi illerde kura çekilişi yapılacak? 16 Aralık'ta hangi iller için kura heyecanı yaşanacak? İşte detaylar...

TOKİ kuralarına dair detaylar! TOKİ Kuraları canlı yayın hangi kanalda?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer alan konuların başında gelmektedir. TOKİ kuralarını izlemek isteyenler, kuraların nereden izlendiği, TOKİ taksitleri, ve daha pek çok konu da araştırmaktadır. İşte o detaylar!

Tavşanlı Belediyesi Yalova'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kütahya Tavşanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Tavşanlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Tavşanlı sosyal konut projesi...

Tavşanlı TOKİ kuraları ne zaman çekilecek Haberi

Tavşanlı TOKİ kuraları ne zaman çekilecek


Tavşanlı TOKİ kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki 118 adet konut için başvurular 7 Aralık 20 Ocak tarihleri arasında kabul edildi. 


Peşinat tutarının 20 bin 157 TL ve 23 bin 869 TL olarak belirlendiği TOKİ Tavşanlı'da  75,1 metrekare alana sahip 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Tavşanlı TOKİ AGG için başvurular T. Halk Bankası A.Ş.’nin Tavşanlı Şubesi aracılığı ile yapılacak.


Tavşanlı TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Tavşanlı kura çekiliş tarihi 31 Ocak 2017 olarak belirlendi. Tavşanlı TOKİ'de en düşük konut fiyatı 100 bin 785 TL, en yüksek konut fiyatı ise 119 bin 343...