15 / 05 / 2024

Tavukçuoğlu Dizayn Yapı Makina Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Tavukçuoğlu Dizayn Yapı Makina Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Tavukçuoğlu Dizayn Yapı Makina Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemal Fuat Tavukçuoğlu, Hüseyin Tavukçuoğlu, Murat Hakan Tavukçuoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Kasım'da kuruldu

Konut piyasasında son durum: 20 bin TL'lik kiralık evler 80 bin TL oldu!

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu, konut piyasasıyla ilgili son durumu değerlendirerek kira bedellerinin 20 bin liradan 80 bin liraya kadar yükseldiğine dikkat çekti. 

Yüksek faiz ve artan fiyatlar kaliteli konuta erişimi zorlaştırdı!

Yaptığı açıklamada konut yatırımcısının beklemeye geçtiğini belirten  Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu yüksek faiz ve artan fiyatların kaliteli konuta erişimi zorlaştırdığını kaydetti.

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon 553 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Mustafa Ümit Büyükgönenç, Mehmet Zeki Aşkın, Türker Büyükgönenç ve Yusuf Efe Aşkın ortaklığında kuruldu.

Keremoğlu Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Keremoğlu Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Keremoğlu, Ferhat Keremoğlu ve Serdar Keremoğlu ortaklığında kuruldu.

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Mizar Dizayn Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizar Dizayn Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rasim Yağar tarafından kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Tavukçuoğlu Dizayn Yapı Makina Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Tavukçuoğlu Dizayn Yapı Makina Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Tavukçuoğlu Dizayn Yapı Makina Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemal Fuat Tavukçuoğlu, Hüseyin Tavukçuoğlu, Murat Hakan Tavukçuoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Kasım'da kuruldu. 


Tavukçuoğlu Dizayn Yapı Makina Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında Kamu Tüzel ve Özel şahıslara ait gayrimenkuller üzerine her türlü konut villa site işyeri alışveriş merkezi plaza fabrika sınai tesisler hastane...her türlü yapıların bizzat işletmeciliğini yapmak kiralamak kiraladığı yerleri tekrar kiraya vermek ve taahhütlerde bulunmaktır ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tavukçuoğlu Dizayn Yapı Makina Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi, Haluk Türksoy Sokak, No:7...