18 / 05 / 2024

taylan antalyalı yeni evi

taylan antalyalı yeni evi

Bu sezon sergilediği başarılı performans ile beğeni toplayan Galatasaray'ın yıldızı Taylan Antalyalı, ailesine İstanbul'dan 4 milyon TL'ye ev aldı.

TOKİ'den Antalyalılara Şubat 2023 müjdesi! Tek bir ilçeye 84 yeni konut geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ'den Antalya'ya Şubat 2023 müjdesi... Tek bir ilçeye 84 yeni konut geliyor... Aman kaçırmayın...

Taylan Antalyalı 4 milyona ev aldı!

Bu sezon sergilediği başarılı performans ile beğeni toplayan Galatasaray'ın yıldızı Taylan Antalyalı, ailesine İstanbul'dan 4 milyon TL'ye ev aldı.

Selim Taylan, Özderici Varlık Kiralama Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı olan Özderici Varlık Kiralama'nın yeni Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Selim Taylan oldu...

Hacı Ali Taylan: KDV düzenlemesi yeni projeleri hızlandırdı!

Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, Ankara'daki emlak piyasasını değerlendirdi. KDV düzenlemesinin yeni projeleri hızlandırdığını belirten Taylan, arz ve talep dengesinin en iyi şekilde Ankara'da işlendiğini söyledi.

Antalya Topçam yeni yüzüyle hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yıllardır vatandaşa kapalı olan ‘Topçam’ı yenileyerek halkın hizmetine sundu. Modern ve daha kullanışlı hale getirilen Topçam dinlenmek ve piknik yapmak isteyen Antalyalıların yeni adresi oldu.

Elmalı Geçmen Yaylası’na yeni yol yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Geçmen Yaylası’na ulaşımı 45 kilometreden 11 kilometreye düşürecek yeni bir yol açıyor. Belediye Antalyalıların sıkça kullandığı yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için bakım onarım çalışmalarını hızlandırdı.

Kocaeli Valiliği'nin üst geçidini Antalyalı firma yapacak!

Kocaeli'de yapılan yeni valilik kompleksinin yanında bulunan üst geçidin ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 6 milyon 889 bin 589 TL ile Antalyalı firma olan BHC İnşaat aldı.

Ressam Sanatçı Orhan Taylan'ın resim sergisi 1-30 Haziran'da Midtown'da!

Sanatçı Orhan Taylan, Haziran ayı boyunca yeni bir sergileme anlayışıyla Midtown’da olacak. Ressam Orhan Taylan’ın; kâğıt üzerine yaptığı eskiz ve desenlerin yanı sıra yağlıboya resimleri de 01-30 Haziran tarihleri arasında Midtown’da görülebilir...

KİP yeni mağazasını Antalya'da açtı!

Günümüz modern erkeğinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan koleksiyonları ve geleceğe dönük yüzü ile çizgisini yıllardır koruyan KİP, yeni mağazası ile MarkAntalya AVM’de Antalyalılarla buluştu.

Ali Taylan: KDV artışı inşaattan ev alan için yüzde 20 maliyet!

Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Ali Taylan, Yeni KDV düzenlemesi yeni başlayacak bir inşaattan konut alacaklara yüzde 20 maliyet yaratacak şeklinde konuştu.

Teşvik belgeli yatırımcılara bedelsiz tahsis edilen arsa veya araziler sorunu!

Dünya Gazetesi Yazarı Taylan Erten, yeni teşvik yasası ile ilgili düşüncelerini açıklıyor. İşte o yazı!

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

1/100.000'lik yeni plana yargı yolu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edilen yeni planın, iptal edilen eski planın sakıncalarını daha da artırdığını savunan 10 meslek odası yargıya gitmeye hazırlanıyor.

taylan antalyalı yeni evi Haberi

taylan antalyalı yeni evi

Galatasaray'ın yıldız futbolcuları arasında yer alan Taylan Antalyalı hayırlı evlat çıktı. Takvim'de yer alan habere göre, 25 yaşındaki yıldız futbolcu Bakırköy sahildeki bir konut projesinden ailesi için ev aldı. Galatasaray'a transfer olduğunda ailesini de yanına alan Taylan Antalyalı, satın aldığı ev için toplam 4 milyon TL ödedi.

Ailesiyle birlikte yaşayan Antalyalı geçen günlerde yeni evine taşındı. Taylan Antalyalı'nın daha önce kirada oturduğu belirtildi.

İşte ünlülerin merak edilen lüks...