04 / 05 / 2024

Taylan Tanyer kimdir

Taylan Tanyer kimdir

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut satışlarının yaz ayları nedeniyle durağanlaştığı şu günlerde yatırımcılar için uygun koşullarda alım yapma olanağı doğduğunu dile getirdi.

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Meltem Taylan Aydın'ın kim olduğu ve Meltem Taylan Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Meltem Taylan Aydın'ın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Selim Taylan yurt dışında nerede okudu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?

Özderici GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Selim Taylan ne iş yapıyor? Selim Taylan kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte merak edilenler...

Meltem Taylan Aydın kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kaç yaşında? Meltem Taylan Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Ev alacaklara uyarı! Fiyatlar artacak!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut almak isteyen İzmirlilere, “Vatandaşlarımız önümüzdeki 3-4 aylık süreyi iyi değerlendirmeli ve faizlerin daha fazla düşmeyeceğini de göz önüne alarak alım yapmalı” diye tavsiye verdi…

Yeni konut yatırımları için en uygun zaman!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut satışlarının yaz ayları nedeniyle durağanlaştığı şu günlerde yatırımcılar için uygun koşullarda alım yapma olanağı doğduğunu dile getirdi.

Asma Bahçeler 2015'te bitiyor!

Narlıdere'de zorluk derecesi yüksek bir projeyi başarıyla yürüttüklerini ve evleri Haziran 2015'te sahiplerine teslim edeceklerini kaydeden Tanyer İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, projedeki satış oranının da yüzde 80'e ulaştığını söyledi.

Narlıdere Asma Bahçeler'de yaşam 2015'te başlıyor!

Tanyer İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Asma Bahçeler'de yaşamın 2015'te başlayacağını açıkladı. Tanyer, kısa sürede oldukça yol kat ettiklerini ve büyük bir titizlikle çalışmaları sürdürdüklerini dile getirdi.

Asma Bahçeler'de yaşam 2015'te başlıyor!

Tanyer İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Asma Bahçeler'de yaşamın 2015'te başlayacağını açıkladı. Tanyer, kısa sürede oldukça yol kat ettiklerini ve büyük bir titizlikle çalışmaları sürdürdüklerini dile getirdi.

Ali Taylan kimdir?

Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkanı Ali Taylan, Avrupa Emlakçılar Birliği (EPAG) Türkiye temsilciliği görevini sürdürmektedir. Peki Ali Taylan kimdir? İşte Hacı Ali Taylan'ın biyografisi...

Narlıdere Asma Bahçeler 'de 0 faiz fırsatı devam ediyor!

Konutlarda birinci sınıf ithal malzeme kullanarak, fiyatları uygun koşullarla tüketiciye sunduklarını hatırlatan Tanyer İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, fiyat-kalite dengesi anlamında avantajlı konumda olduklarını söyledi.

Asma Bahçeler 'de faiz sıfırlandı!

Tanyer İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada, konut fiyatlarının yükselişe geçtiği günümüz koşullarında dövizin yükselmesinden dolayı, girdi maliyetleri ve lüks proje fiyatlarının yükseldiğini belirtti.

Taylan Tanyer kimdir Haberi

Taylan Tanyer kimdir

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut satışlarının yaz ayları nedeniyle durağanlaştığı şu günlerde yatırımcılar için uygun koşullarda konut alımı yapma olanağı olduğunu söyledi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Tanyer, firmaların öncelikle ellerindeki konut stoğunu eritmek istediğini belirtti, hükümetin uyguladığı düşük faiz politikasının da etkisiyle yatırım yapmak için uygun bir dönem olduğunu dile getirdi. 

Artan dövizle birlikte inşaat firmalarının girdi maliyetlerinin de arttığını, buna rağmen konut fiyatlarında önemli bir yükselme olmadığını dile getiren Tanyer, seçimlerin ardından konut fiyatlarının da tekrar yükselebileceğini ve yatırımcıların harekete geçmesi gerektiğini söyledi. 

Yapımı devam eden BulutOrman Evleri projesinin de ilgi gördüğünü belirten Taylan Tanyer, konutların yüzde 90’ının satıldığını ve anahtarları 2019 yılının ilk aylarında sahiplerine teslim edeceklerini açıkladı.