20 / 05 / 2024

Tayyibe Nedret Butler özgeçmişi

Tayyibe Nedret Butler özgeçmişi

Mimar Tayyibe Nedret Ercan Butler, mimar eşi Mark Horne Butler ile birlikte İstanbul'daki rakı fabrikasını Sumahan Otel'e çeviren isimdir. Peki Tayyibe Nedret Ercan kimdir? İşte biyografisi...

Nk Hafriyat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nk Hafriyat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedret Koç tarafından kuruldu.

Mrntm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mrntm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Barış Koç ve Yasin Nedret Özcan ortaklığında kuruldu.

Serned Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serned Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nedret İlker ve Serdar Ergin ortaklığında kuruldu.

FNP İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FNP İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Nedret Gürtunca tarafından kuruldu.

Gerard Butler'in evi kül oldu!

Ünlü oyuncu Gerard Butler'in ABD'nin California eyaletindeki evi yandı. Butler, küle dönen evinin önünde çektiği pozu sosyal medyada paylaştı.

Göknurlar Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göknurlar Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Nedret Yetim tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İşte Yasemin Taciroğlu'nun Sarıyer'deki evi!

Sosyetik güzel Yasemin Taciroğlu, anne ve babası Nedret ve Ali Taciroğlu ile birlikte yaşadığı Sarıyer'de yaşadıklarını evinin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı.

Butler Brothers Binası İnovasyon Merkezi oluyor!

Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen şehirlerinden Dallas’ın simge haline gelmiş yapısı Butler Brothers Binası’nı yenileyen Alterra International, sunduğu imkânlarla binayı inovasyon merkezi haline getirdi.

Alterra International, Dallas'taki Butler Brothers Binası’nı yeniledi!

Gayrimenkul sektöründeki iş hayatını uzun yıllardır ABD’de sürdüren Mükemmel Sarımsakçı’nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Alterra International, Dallas’ın simgelerinden Butler Brothers Binası’nı yeniledi.

Edirne Kırkkavak-Çöpköy yol ayrımı stabilize yol çalışması başladı!

İl Genel Meclisi Üyesi Nedret Akbulut, Kırkkavak - Çöpköy yol ayrımı stabilize yol yapım çalışmasının başladığını bildirdi. Akbulut, Çöpköy Mahallesi ve Kırkkavak köyünde yapılan çalışmaları inceledi.

Kare Global Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kare Global Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nedret Yüksel Oğul Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Cemil Köksal Yönetim Kurulu Üyeliğinde 60 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Güngören'de kuruldu.

Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu!

SANAT, medya ve edebiyat alanında başarılı işlere imza atan deneyimli isimlere verilen Altın Çınar Ödülleri'nin 7'ncisi Pera Müzesi'nde düzenlenen törenle verildi. Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu.

Nirvana Lgoon Villas Suites and SPA, Nisan'da açılıyor!

Crystal Hotels zincirinin son halkası Nirvana, Maldivler' den esinlendi. Nisan'da acçlacak otel, VIP hizmet verecek. Butler, özel yiyecek-içecek ve havaalanında hızlı geçiş gibi hizmetler olacak.

Tayyibe Nedret Butler özgeçmişi Haberi

Tayyibe Nedret Butler özgeçmişi

Tayyibe Nedret  Butler kimdir?


Tayyibe Nedret Butler, University of Minnesota’dan 1972’de B.Arts ve B.Arch, MIT’de “Urban Settlement Design Developing Countries” programından 1976’da M.Arch. A.S. derecelerini almıştır. Bir süre İstanbul’da çalıştıktan sonra 1981-86 senelerinde Iowa State Üniversitesi’nde, 1987-90 senelerinde de MSGSU’da eğitimci olarak bulunmuştur. 1988’de eşiyle birlikte M&N Butler Mimarlar Ltd. Sti’ni kurmuştur.



Tayyibe Nedret Butler ve M&N Butler Mimarlar projeleri!


Mimarlık çalışmaları ağırlıklı olarak eğitim, konut ve turizm yapıları üzerine olmuştur. Son dönem projeleri arasında Üsküdar Amerikan ve Robert Liseleri’nde tarihi yapıların restorasyonu ve yeni binaların yapımı, Kemer Country’de Kemeriçi Evleri, Orman Evleri master planı ve kulüp ve spor binaları; İş-Koray Kasaba projesi ve Sumahan On The Water sayılabilir.



Tayyibe Nedret Butler ve Sumahan on the Water iletişim bilgileri!


Adres: Kuleli Caddesi No 43,...