04 / 05 / 2024

TBMM binası onarımı

TBMM binası onarımı

TBMM Başkanlığı tarafından TBMM binasının onarım giderleri ile ilgili yapılan açıklamaya göre, onarım Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER) desteği, Mecliste grubu bulunan partilerin mutabakatıyla yapılıyor..

Atatürk Havalimanı'nda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Ticari uçuşlara kapanan Atatürk Havalimanında TAV Havalimanları ile DHMİ Genel Müdürlüğü arasındaki devir teslim işlemleri bitti. DHMİ'ye teslim edilen mevcut terminal binasında bakım onarım çalışmaları başladı.

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarım ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarım ihalesi 8 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi 8 Mayıs'ta saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi 8 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarım işi ihalesi 8 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

GYODER, TBMM’nin onarımını tamamladı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) onarımı için üstlendiği görevi tamamladı.

Haymana-Polatlı yolunun onarım çalışmaları TBMM'de!

Haymana-Polatlı yolunun onarımına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TBMM binası GYODER'in desteği ile onarılıyor!

TBMM Başkanlığı tarafından TBMM binasının onarım giderleri ile ilgili yapılan açıklamaya göre, onarım Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER) desteği, Mecliste grubu bulunan partilerin mutabakatıyla yapılıyor..

Onarım gören taşınmaz vakıf eserleri TBMM'de!

Taşınır ve taşınmaz vakıf eserlerine ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ve 2014-2015-2016 yıllarında onarımı yapılanları sordu..

GYODER, TBMM'nin onarımına başladı!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin onarımı için GYODER üyelerinden oluşan konsorsiyum ile tarihi bir projeyi başlattı.

TOKİ bilgisayar donanımlarının bakım onarım hizmet işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bilgisayar donanımlarının bakım ve onarımı hizmeti alımı işi yapım işi ihalesi, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

Üsküdar Zeynep Kamil Hastane binası onarım ihalesi yapılacak!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi (2.Faz) onarım inşaatını ihaleye çıkarıyor..

İstanbul'da 4 kamu binasının onarımı ihaleye çıkıyor!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında 4 adet kamu binasının onarım inşaatını ihale edecek.

TBMM binası onarımı Haberi

TBMM binası onarımı

TBMM Başkanlığı, TBMM binasının onarım giderleri ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada onarım giderlerinin, Meclis bütçesinden karşılanmadığını, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER) desteği, Mecliste grubu bulunan partilerin mutabakatıyla karşılandığı belirtildi.

Ayrıca, herhangi bir kişi ile müteahhitlik anlaşması veya iş gördürme ihalesinin de yapılmadığı vurgulandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığından yapılan yazılı açıklamanın nedeninin, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş’a ait kamuoyunu yanlış yönlendirmeye matuf asılsız iddiaların olduğu kaydedildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Padişahlığı döneminde Dolmabahçe sarayında kalan padişahlardan Sultan Reşat ve dönemine ait hazırlığı bir yıl önceden başlayan uluslararası sempozyum da ‪1 Kasım 2017‬ tarihinde başlayacak ve dört gün sürecektir. Tarih bir deniz feneridir. İstikamet gösterir. Tarihle dünü anlar, bugünü yorumlar, yarını değerlendiririz. Tarihimize bağlı kalacağız....