16 / 05 / 2024

tbmm hasarı

tbmm hasarı

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile görüşmesinin ardından, FETÖ'cü teröristlerin 15 Temmuz'daki darbe girişiminde atılan bombalar nedeniyle Meclis'in hasar gören bölümlerini inceledi.

Elazığ'da depremzedeler için yapılacak konutlar TBMM'de!

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, 2020 yılında Elazığ'da meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler için yapılacak yeni konutların akıbetini TBMM gündemine taşıdı...

Olası İstanbul depreminde 200 bin bina hasar alacak! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu'nda olası İstanbul depreminde 200 bin binanın hasar alacağını dile getirdi. 

Hasar gören kamu binalarının güçlendirme ihaleleri TBMM'de!

24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören kamu binaları ve bu binaların güçlendirme ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Depremde konutları hasar gören vatandaşlara destek paketi TBMM'de onaylandı!

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ve AK Parti'li milletvekillerinin imzasıyla hazırlanan "Bazı Kanunlarda ve 399 sayılı KHK'de Değişiklik Yapan Kanun Teklifi" TBMM'de kabul edildi...

TBMM'de inşaat başlıyor!

FETÖ'nün 15 Temmuz askeri darbe girişiminin ardından en büyük hasarı gören kurumlar arasında yer alan TBMM yeniden dizayn edilecek.

Joe Biden TBMM'nin hasarını inceledi!

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile görüşmesinin ardından, FETÖ'cü teröristlerin 15 Temmuz'daki darbe girişiminde atılan bombalar nedeniyle Meclis'in hasar gören bölümlerini inceledi.

TBMM'de tadilat başlıyor!

FETÖ'nün darbe girişiminde bombalamalar sonucu hasar gören TBMM, çatıdan sığınağa kadar tadilat dönemine giriyor.

TBMM'yi GYODER onaracak!

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM), 15 Temmuz darbe girişiminde saldırıların hedefi olmuş ve bina hasar görmüştü.

TBMM'de hasar tespiti yapılıyor!

TBMM'de, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında inceleme yapıldı. Cumhuriyet Savcısı Cevdet Beşikci, TBMM binasında meydana gelen hasarı inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

S&P: Türkiye emlak-hasar sigortacılık sektörü risk taşıyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu olan Standard & Poor's ( S & P ), Türkiye emlak-hasar sigortacılık sektörünün orta dereceli endüstriyel ve ülke riskleri taşıdığını belirtti.

Manavgat'taki hasar Bakanlar Kurulu'nda görüşülecek!

Su baskını yaşanan Manavgat'ta incelemelerde bulunan Bakan Çavuşoğlu, hasar tespitinin ardından bunu Bakanlar Kurulu'nda görüşeceğiz, Başbakana arz edeceğim. Mağduriyetin giderilmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

TBMM Soma Komisyonu Eynez ocağında incelemelerde bulunacak!

TBMM Soma Komisyonu, Eynez ocağındaki kazanın olduğu noktaya inip incelemelerde bulunacak. Çalışma süresinin dolmasına bir aydan az süre kalan komisyonun üyeleri, bu inceleme için 30 Ekim Perşembe günü Soma’ya gidecek.

Van'da depremde hasar gören 19 bin konut yıkılacak!

Van'da depremde hasar gören 19 bin konut yıkılacak. VAN'da 3 yıl önce Erciş İlçesi'rıde büyük yıkıma neden olan Richter ölçeğine göre 7.2 büyüklüğündeki depremin yıldönümünde acüar yeniden, tazelendi.

tbmm hasarı Haberi

tbmm hasarı

ABD Başkan Yardımcısı Biden, darbe girişiminin hemen ardından Türkiye'ye gelmemesiyle ilgili, "Amerikan halkı sizin yanınızda. Barack Obama ilk arayanlardandı. Özür dilerim, keşke daha önce buraya gelebilseydim" dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinin ardından ortak basın açıklamasında konuşan Biden, "Bu darbe girişimi sadece Türk hükümetine değil, Türk halkına karşı yapılmış bir saldırıydı ve bu ülkedeki en önemli değerlere yapılmış, çok şiddet içeren bir ihanetti. (Bunlar) Küçük bir grup, esasında korudukları insanlara hizmet etme yemini etmiş bir gruptu" diye konuştu. 


ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile görüşmesinin ardından, FETÖ'cü teröristlerin 15 Temmuz'daki darbe girişiminde atılan bombalar nedeniyle Meclis'in hasar gören bölümlerini inceledi..


Biden, "15 Temmuz gecesi halk demokrasi uğruna yapılabilecek en büyük fedakarlığı yaptı. Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı bu darbe girişimine gerektiği...