12 / 05 / 2024

tcdd binası medipole mi devredildi

tcdd binası medipole mi devredildi

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın Hazine ve Maliye Bakanlığı ile TOKİ’ye devrettiği Ankara'daki tarihi binası, Ankara Medipol Üniversitesi’ne verildi.

Tarihi Göztepe İstasyon Binası TCDD Kültür Sanat Merkezi oldu

Tarihi Göztepe İstasyon Binası biten restorasyonu sonrası "TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek. Tarihi bina, açılış töreninin ardından kültür-sanat merkezine dönüşecek.

TCDD'nin tarihi binası Medipol Üniversitesi'ne verildi!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın Hazine ve Maliye Bakanlığı ile TOKİ’ye devrettiği Ankara'daki tarihi binası, Ankara Medipol Üniversitesi’ne verildi.

İzmit TCDD Hizmet Binası'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan TCDD Hizmet Binası'nın inşaatı devam ediyor. Binanın yapım ihalesini Ersan İnşaat 1.4 milyon TL'ye kazandı.

Samsun'da TCDD'nin harabe binası Cerrahi El Aletleri Müzesi’ne dönüşüyor!

TCDD'nin Samsun eski bakım onarım atölyesi olan ve şimdi atıl durumdaki harabe bina Cerrahi El Aletleri Müzesi’ne dönüştürülüyor.

TCDD'den Bakırköy'de kiralık hangar binası!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Taşınmaz İhale Komisyonu Başkanlığı tarafından İstanbul Bakırköy'de bulunan hangar binası aylık 10 bin TL'ye kapalı zarf yöntemi ile kiralanacak.

TCDD Genel Müdürü açıkladı: Haydarpaşa YHT istasyonu olacak!

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki Haydarpaşa gar binasının istasyon bölümünün bu işlevini sürdüreceğini, diğer bölümlerinde de koruma amaçlı imar planı yapıldığını söyledi.

TCDD Haydarpaşa Liman İşletmeleri Müdürlüğü İdari binasına engelli asansörü yaptıracak!

TCDD Haydarpaşa Liman İşletmeleri Müdürlüğü, limanın İdari binasına engelli asansör yapım işini açık ihale usulü ihale edecek

Pendik Belediyesi'ne yeni ek hizmet binası yapılıyor!

Pendik Belediyesi vatandaşlara daha verimli hizmet için Hatboyu Caddesi'ndeki kullanılmayan TCDD binasını 'Pendik Belediyesi ek hizmet binası' şekline dönüştürüyor

Pendik Belediyesi, ek hizmet binası yapıyor!

Pendik Belediyesi, ek hizmet binası yapıyor. Hatboyu Caddesi'nde kullanılmayan TCDD binasında tadilat çalışmalarının bitirilmesinin ardından hizmete açılacak bina, üç kat, zemin ve bodrumdan oluşuyor

Selami Sarı, Akçaabat'taki Tekel binasını kiraladı!

Selami Sarı, memleketi Trabzon'da konfeksiyon üretimi yapmak için Akçaabat'taki Tekel binasını 22 yıllığına kiraladı

PTT, eski anayasa mahkemesi binasını 3 milyon TL kârla sattı

Tural, PTT Genel Müdürlüğüne devredilen Eski Anayasa Mahkemesi Binası'nı 3 milyon TL karla sattıklarını bildirdi

Ordu Şube Başkanlığı binasının bakım ve onarımı yapılacak

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ordu Şube Başkanlığı binasının bakım ve onarımını anahtar teslimi götürü bedelle yaptıracak

Ant Yapı dünyanın en yüksek binasını Türkiye'ye dikecek

Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, dünyanın en yüksek binasını Türkiye'ye yapmak için arsa aradıklarını söyledi

tcdd binası medipole mi devredildi Haberi

tcdd binası medipole mi devredildi

Ankara Tren Garı kampüsü içerisinde yer alan ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın (TCDD) Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devrettiği tarihi bina Ankara Medipol Üniversitesi’ne verildi.

TCDD İkinci İşletme Baş Müdürlüğü olarak kullanılan ve ardından misafirhaneye dönüştürülen tarihi bina 1928'de yapılmıştı. Bina, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu bilinen 2018'de kurulan Ankara Medipol Üniversitesi’ne verildi.

TARİHİ YAPILAR DEVREDİLDİ

Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre, içerisinde tescilli kültür varlığı olan müzenin de yer aldığı TCDD ikinci bölge binası, kreş, lojmanlar, Sanat Galerisi ve Ankara Misafirhanesi ile beraber devredildi. 78 bin metrekarelik alanın Hazine’ye devredilmesine ilişkin protokol, Maliye Bakanlığı, TOKİ ve TCDD İşletmesi arasında 13 Mart 2018 tarihinde imzalandı.

Devredilen alanın ve binaların Gazi Üniversitesi’nden bölünerek kurulan Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’ne verileceği iddia edilmiş fakat daha...