26 / 07 / 2024

tcdd erenköyde ev mi satıyor

tcdd erenköyde ev mi satıyor

TCDD 1. Bölge Müdürlüğü, Kadıköy Erenköy Mahallesi 2964 Ada 95 parselde bulunan 12 adet bağımsız bölümü ihale yöntemiyle satışa çıkardı. TCDD ihalesinde bugün ve yarın 3'er konut satılacak. İşte TCDD evlerinin satış detayları...

Bakan Özhaseki: 110 bin kişilik ordu ile 4 bin 133 köydeki tüm evleri yapıyoruz!

Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde 4 bin 133 köyde ev yaptıklarını belirterek 110 bin kişişil bir ordu ile çalıştıklarını belirtti.

Köye ev yapma şartları nelerdir?

Köyde ev yapma hayali olan vatandaşlar, sürecin nasıl işlediğini ve şartların neler olduğunu öğrenmek istiyor. Peki, köye ev yapma şartları nelerdir? Köyde ev yapmak için ruhsat gerekir mi?

Köyde ev yaptırmak isteyenlere müjde!

Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmelikle tarımsal amaçlı yapıların kapsamına ‘bağ evi' de dahil edildi. Böylelikle evler için ruhsat zorunluluğu kaldırıldı. 

Köy evi maliyeti 2021!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinin etkisiyle beraber şehirden köylere göç başladı. Peki köyde ev inşa etmenin maliyeti nedir? İşte köy evi maliyeti 2021...

Naz Elmas, ev sahibiyle mahkemelik oldu!

Ünlü oyuncu Naz Elmas, Erenköy’deki evinden taşınırken 5 bin TL’lik hasar meydana getirdi, ev sahibi de Elmas’a 5 bin TL’lik tazminat davası açtı.

TCDD'den Kadıköy'de satılık 2 ev!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kadıköy İlçesi, Erenköy mahallesinde bulunan 2 evi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 27 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Köyde ev yapma maliyeti 2019!

Köyde ev yapma maliyeti inşaat türüne göre değişebiliyor. Köyde genelde basit inşaatlar yapılıyor. Peki, 2019'da köyde ev yapmak kaça mal olacak?

TCDD'den Kadıköy'de satılık 3 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul İli Kadıköy İlçesi Erenköy Mahallesi'ndeki 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor..

TCDD Kadıköy'deki 3 meskendeki hissesini satıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy mahallesi sınırlarında yer alan 3 meskendeki hissesini satıyor..

Köyde ev yapma maliyeti 2018!

Köyde ev yapmak isteyenlerin yapacağı masraf, inşaat türüne göre değişiyor. İnşaat maliyet bedelleri ise her sene Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeniden belirleniyor. İşte köyde ev yapma maliyeti 2018..

Köyde inşaat izni alınır mı?

Köy alanları ile ilgili imar koşulları, Plansız Alanlar Tip İmar Yönetmeliği ile açıklanıyor. Peki, yönetmelik gereğince köyde inşaat izni alınır mı? Köyde ev yapma izni nereden alınır?

Şehit Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın ailesine Alemdar'da ev yapılacak!

Mardin Nusaybin'de terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın ailesi için, yaşadıkları köyde ev yapılacak. Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, ailenin kirada yaşadığı evin kötü şartlarda olduğunu tespit ettiklerini anlattı.

Garipçe Köyü'nde ev fiyatları uçtu!

'Üçüncü Köprü’nün ayaklarının yükseldiği Garipçe Köyü'nde ev fiyatları adeta uçtu. Milyonlar konuşuluyor. Köyde öyle bir ev var ki; boğaza konmuş kartal yuvası gibi göz alıyor.

tcdd erenköyde ev mi satıyor Haberi

tcdd erenköyde ev mi satıyor


T.C. Devlet Demir Yolları (TCDD), İstanbul'un Kadıköy İlçesi Erenköy Mahallesi'nde bulunan 12 konutunu ihale yoluyla satışa çıkardı. TCDD konut satışında dün iki konutun satışı gerçekleşirken bugün ve yarın 3'er konut satılacak. İhaleler, 22 Ağustos 2014 Cuma gününe kadar sürecek...


TCDD, Kadıköy Erenköy'de yer alan 138 ve 144 metrekare büyüklüğündeki konutlarını ihaleyle satıyor. TCDD 1.Bölge Emlak İnşaat Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan konutlar için şartname bedeli 500 TL ve geçici teminat miktarı 30 bin TL olarak belirlendi. 


TCDD evleri için ilk ihale dün düzenlenirken bugün ve yarın 3 konut daha satılacak. TCDD konut satışları Cuma gününe kadar sürecek.


TCDD konutları ihale takvimi!


TCDD'nin ihale ilanı ve satış takvimi şöyle;


T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI İHALELERİ


1.Bölge Emlak İnşaat Müdürlüğü-Taşınmaz Kiralama ve Satış-Tasinmaz Kiralama ve Satis


Ihale Sorumlu: Hasan GEDİKLİ

Ihale...