02 / 05 / 2024

TCDD Kars ve Erzurum gayrimenkul ihaleleri

TCDD Kars ve Erzurum gayrimenkul ihaleleri

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü'nün, Kars ve Erzurum'daki gayrimenkul ihaleleri sonuçlandı. İhale sonuçları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TCDD, gar binalarındaki 12 adet gayrimenkulü kiraya veriyor: Kafeler, yemek ve hediyelik eşya alanları da var!

TCDD 7. Bölge Genel Müdürlüğü, Selçuklu ve Akşehir gar binalarında yer alan 12 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. İşte detaylar ve ihale tarihi...

SGK, TCDD, DHMİ ve AFAD memur alımı yapacağını duyurdu! En az lise mezunu! Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın

Kamuya memur alımları süreci başlıyor. TCDD, DHMİ AFAD ve SGK gibi kamu kurumları lise, önlisans ve lisans olmak üzere 500 kamu personeli alımı yapacak. Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın.

TCDD, Başakşehir'de 18 adet film platosu ve ofis alanı yaptıracak! İhalesi 25 Ağustos'ta!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, 18 adet film platosu ve ofis alanı yaptıracak. Merakla beklenen ihale 25 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kars Sarıkamış kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları canlı yayın! İşte 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları canlı yayın linki haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kars Sarıkamış 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ve proje detayları...

Kars Kağızman ve Selim için acele kamulaştırma kararı!

Kars ili, Kağızman ve Selim ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TCDD, bu yıl yüksek hızlı ve hızlı tren projelerine 3.3 milyar TL harcayacak!

TCDD'nin 2021 Yılı Yatırım Programı'nda yer alan 12 milyar 556 milyon TL'lik ödeneğin, 3 milyar 329 milyon TL'si yüksek hızlı ve hızlı tren projelerine ayrıldı.

Iğdır ve Kars'ta arazi toplulaştırma kararı!

Iğdır ve Kars'ta bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

TCDD'den Söğütlüçeşme İstasyon ve Yaşam Merkezi Projesi açıklaması!

TCDD Genel Müdürlüğü, Söğütlüçeşme İstasyon ve Yaşam Merkezi Projesi'yle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

TOKİ 2 şehirde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Kars ve Aydın İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Kars Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste!

TOKİ Kars Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kars Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste ve TOKİ Kars kura sonucu 2020 listesi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından TCDD ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, TCDD ihalesi ile ilgili olarak, "Haydarpaşa Gar sahası ve Sirkeci Gar sahasının atıl durumda olan bazı bölümlerinin kiralanmasıyla TCDD, İstanbul'umuzun kültür ve sanat hayatına katkı sağlamayı ve kamuya gelir getirmeyi amaçlamaktadır." açıklamasını yaptı.

TCDD, Haydarpaşa ve Sirkeci Garı'nın bazı bölümlerini kiraya verecek!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 1.Bölge Müdürlüğü Taşınmaz İhale Komisyonu Başkanlığı, Haydarpaşa Gar Sahası 54 pafta, 240 ada, 16 parselde ve Sirkeci Gar Sahası 1 pafta, 1 ada, 20 parselde bulunan gayrimenkulleri kiraya verecek.

TCDD Kars ve Erzurum gayrimenkul ihaleleri Haberi

TCDD Kars ve Erzurum gayrimenkul ihaleleri

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü'nün, Kars ve Erzurum'daki gayrimenkul ihaleleri sonuçlandı. İhale sonuçları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Sonuçlar için