05 / 05 / 2024

Tchibo banyo aksesuarları

Tchibo banyo aksesuarları

Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattında satışa çıkacak yeni teması “Küçük Banyolara Büyük Çözümler” ile her banyoya uygun birbirinden pratik ve şık ürünleri Tchibo severlerin beğenisine sunuyor.

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şanal, Serkan Kaya ve Yavuz Selim Çifçi ortaklığında kuruldu.

Tchibo’dan Anneler Günü'ne özel ürünler ve özel fiyat listesi! işte Tchibo'da şaşırtan fiyatlar

Gerçek kahve lezzetini arayan annelere en lezzetleri kahve çeşitleri ve fonksiyonel kahve makineleri, stilinden ödün vermeyenlere ise kolyeden çantaya birbirinden şık tasarımlı aksesuarlar, Tchibo’nun Anneler Günü’ne özel sunduğu en uygun hediye seçenekleri arasında.

Teska Banyo Aksesuarları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teska Banyo Aksesuarları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim İyice tarafından kuruldu. 

Pozitif İzolasyon İnşaat Banyo Aksesuarları Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif İzolasyon İnşaat Banyo Aksesuarları Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Nilüfer Yanık imzasıyla kuruldu.

Creavit'ten altın dekorlu ürünler!

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Tchibo Ankara’da indirim mağazası açtı!

Tchibo, tamamen indirimli ürünlerin satışa sunulduğu mağazalarının bir durağını da bugün Ankara Mamak’ta yer alan NATA Alışveriş Merkezi’nde açtı. Yaklaşık iki ay süreyle hizmet verecek mağazada ürünler yüzde 50 indirimle satışa sunulacak.

Konut satışlarında mutfak ve banyo aksesuarlarının KDV karşısında durumu!

Konut inşaatlarında giderek ankastre mutfak ve banyo yapılması standart hale geldi. Artık neredeyse tüm inşaatlarda en azandan davlumbaz, ankastre ocak konulması standart hale geldi..

Tchibo Adana'da 55. mağazasını açtı!

Tchibo, 2015’in ilk mağazasını Adana’da hizmete açtı. Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın katılımıyla gerçekleşen açılışta Tchibo yöneticileri, yeni mağazalarında da müşterilerini eve gelen misafirleri gibi ağırlamaya devam edeceklerini söyled

Tchibo çevreye duyarlı mağazalar kuruyor!

Haftalık değişen temaları ile özgün bir perakendecilik hizmeti sunmasının yanı sıra; sürdürülebilir sorumlu çalışmaları ile de adından söz ettiren Tchibo, İstinye Park ve Panora mağazalarıyla çevre standartlarını geliştirdi.

Tema Banyo, gömme rezervuar ile hijyenik çözüm sağlıyor!

Tema Banyo, AR-GE ekiplerinin uzun çalışmalar sonucu geliştirdiği yenilikçi ürünü yerden basmalı gömme rezervuar ile toplu yaşam alanlarında tam anlamıyla hijyen sağlayacak...

Gentry Home ile banyoda klasik estetik!

Gentry Home ile banyoda klasik estetik. İtalyan Gentry Home firmasının vitrifiye, banyo mobilyaları, bataryalar, radyatörler, banyo aksesuarları, aynalar, aplikler gibi ürün grupları ile modern çizgileri tarihi referanslarla buluşturuyor.

Vitale aksesuarlar EVDEMA'da yüzde 30 indirimli!

Evdema, 'Haftanın Ürünü' kampanyasında her hafta için belli ürünlerde indirim fırsatları sunmaya devam ediyor. Bu hafta boyunca geçerli olacak kampanyada, etiketli Vitale aksesuarlar yüzde 30 indirimle satışa sunuluyor.

Tchibo banyo aksesuarları Haberi

Tchibo banyo aksesuarları

Tchibo, “Küçük Banyolara Büyük Çözümler” temasında yumuşacık el havlularından rengarenk paspaslara, fonksiyonel dolaplardan temizlik malzemelerine uzanan geniş bir yelpazeyle banyolara ferahlık katıyor. Dışarı çekilebilir ekranlı ve küçük kompakt banyo tartısı, duvarı delmeden zahmetsizce asılabilen vantuzlu banyo askıları ve banyo sırasında telefon araması da kabul etme özelliğine sahip kablosuz banyo hoparlörünün yanı sıra; yerden ısıtmalı zeminlerde de kullanılabilen mikrofiber banyo paspaslarının da yer aldığı “Küçük Banyolara Büyük Çözümler” teması, küçük metrekarelerde büyük farklar yaratıyor.

Küçük dokunuşlarla büyük rahatlık

Küçük banyolara büyük çözümler üreten Tchibo’da; banyoları ferahlatan alternatifler arasında ayna ve dolap olarak kullanılabilme özelliğine sahip aynalı döner dolap da bulunuyor. Gövdesi melamin kaplamalı, bir tarafı aynalı dolap aynı zamanda 8 adet yüksekliği ayarlanabilir bölmeye de sahip. Kapaklı saklama sepetleri, rahat bir saklama...