03 / 10 / 2024

Tchibo oyun teması

Tchibo oyun teması

Tchibo’ nun “ Oyun ve Eğlence Zamanı ” teması; kapalı alanlardan, bahçelere çıkılmaya başlanan bu bahar günleri için büyük küçük herkese birbirinden eğlenceli alternatifler sunuyor.

1.088 TL'lik 3 oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu!

1.088 TL 3 oyun bu hafta sonu Steam'de sınırlı bir süre için ücretsiz. Yöntem şu şekilde...

Epic Games'ten ücretsiz oyun müjdesi!

Popüler dijital oyun mağazası Epic Games, oyunseverleri sevindirmeye devam ediyor. Epic Games'ten bugün ücretsiz bir oyun duyuruldu. İşte oyun...

Oyun canavarlarını üzen haber! Steam öyle bir zam yaptı ki görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı

Global uygulanan ekonomik sorunlardan oyun dünyası da nasibini aldı. Steam oyun fiyatlarındaki artışı sürdürürken bir haber de AAA'dan geldi. 

Konsol fiyatına satılıyordu! O oyun sosyal medyada gündem oldu! İşte ucuza satmama nedeni…

Küresel interaktif oyun devi Steam'de dünyanın en pahalı oyunu listelendi. Hem global hem de Türkiye fiyatıyla sosyal medyada gündem olan bir oyun var ki gündeme düştü. İşte O oyun…

Epic Games'ten oyun canavarlarına müjde! iki oyun birden ücretsiz

Epig Games'in ücretsiz oyunlar serisinde bu hafta iki oyun briden var, oyun canavarlarının merakla beklediği Epic Games'in ücretsiz oyunlar serisinde bu gün hangi oyunlar var? Merak edenler haberimizi inceleyebilir.

59 TL'lik oyun bedava oldu! Hemen tıklayın sonsuza kadar sizin olsun!

Ubisoft Store, popüler oyun Rayman Raving Rabbids'i Macera kategorisinde ücretsiz olarak kullanıma sundu. 59TL'ye eşdeğer üretim hacmi dikkat çekiyor.

Oyun sevdalıları havalara uçacak! Steam`de çılgın indirim! 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Steam'de hafta ortası kampanyası başladı. Ayrıca birçok oyun kategorisinde indirimler gerçekleşti. İşte öne çıkanlar...

Tchibo Barista filtre kahve çeşitleri ne kadar? İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi..

Tchibo Barista ailesini, Tchibo Barista Classic ve Tchibo Barista Intense isimli iki yeni kahve ile genişletti. Peki Tchibo Barista Classic ve Tchibo Barista Intense kaç TL'den satışa çıktı? İşte Tchibo Barista Classic ve Tchibo Barista Intense,  17 Ocak 2023 fiyat listesi..

599 TL değerinde 6 oyun ücretsiz! 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ocak 2023'te Amazon Prime üyelerinin ücretsiz olarak erişebildiği Prime Gaming kütüphanesine 599 TL değerinde 6 oyun eklendi. İşte Prime Gaming'in Ocak ayı hediyesi...

Oyun maratonuna hazırlananlar, kaçırmayın! Steam’de bu oyunlar dev indirimde! 15 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Dünyada en popüler dijital oyun mağazası olan Steam, hafta sonu fırsatını başlattı.  Çeşitli kategorilerden oyunlar dev indirime girdi.

Teknosa'dan oyun canavarlarına karne hediyesi! Monster Abra'lara 1000 TL indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Teknosa okulların ilk dönem sonu için oyun tutukunu çocuklara yada byüklere TeknoClub'a özel indirim imkanı sunuyor. Bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. İşte detaylar...

Steam'ın bu kararı oyun canavarlarını üzecek! Dolara karşı koyamadı

Dünyanın en meşhur oyun platformu Steam, oyuncuları üzecek bir duyuru yaptı. Dolar kurunun dalgalanmasından etkilenen Steam zam yapma kararı aldı.

Oyun sektörünün büyüklüğü 1 milyar dolar eşiğini aştı!

Oyun ve eğlence dünyasının büyümesi devam ederken, üretici şirketler 120'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

Tchibo oyun teması Haberi

Tchibo oyun teması

Tchibo’nun 23 Nisan’da tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattında satışa çıkaracağı “Oyun ve Eğlence Zamanı” teması; kapalı alanlardan, bahçelere çıkılmaya başlanan bu bahar günleri için büyük küçük herkese birbirinden eğlenceli alternatifler sunuyor.  


Atış ve vuruş oyunlarının, çok yönlü beceri oyunlarının, su ve kumsal ürünlerinin yanı sıra; bisiklet ekipmanı ve köpek oyuncaklarının da yer aldığı “Oyun ve Eğlence Zamanı” teması bu yazı herkes için çok eğlenceli hale getiriyor. Özellikle erkek çocuklarının vazgeçilmez sporu futbol, kurulumu son derece pratik iki adet katlanabilir futbol kalesi ile her yerde mümkün. Kısa sürede otomatik olarak açılabilen, güneşe ve rüzgara karşı koruma özelliği olan kumsal çadırı her boydaki bahçe için ideal. Tchibo, “Oyun ve Eğlence Zamanı” temasında satışa sunduğu...