09 / 05 / 2024

TDP

TDP

1985 yılında Amerika Birleşik Devletleri, İstanbul Belediyesi'ne ikinci kez destek vererek 700 milyon liralık bağışta bulunmuş. Ön etüt çalışmaları yapılan İstanbul Metrosu ve Tüpgeçit projesi için uluslararası ihale yapılacakmış.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Kiralık ev krizine AVM önerisi: AVM'ler daireye dönüştürülsün!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, konut krizine ilişkin 6 başlıktan meydana gelen bir çözüm önerisi açıkladı. Sarıgül, AVM'lerin daire yapılmasını tavsiye etti. 

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Mecliste 'Gazimağusa İskele Yeniboğaziçi İmar Planı' tartışması!

TDP Genel Başkanı ve Lefkoşa milletvekili Cemal Özyiğit, mecliste Gazimağusa İskele Yeniboğaziçi İmar Planı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cemal Özyiğit: İmar planı geçmeyecek!

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, kendisinin dinlenmeyip yapılan emirname uzatması hakkında “Bu emiranameyi 6 ay uzatmak demek, bu imar planını çöpe atmak demektir. 6 ay sonra siz var mısınız? Orasını Allah bilir.” dedi.

Kıbrıs Girne'de imar uygulamaları yeniden düzenlenmeli!

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Yerel Yönetimler, Şehircilik ve Çevreden Sorumlu Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Hoşkara, ülkenin sürdürülebilir kalkınması için planlı gelişmenin şart olduğunu vurguladı.

Polisler alışveriş merkezinde stand kurdu!

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) Büro Amirliği, Nişantaşı City's alışveriş merkezinde kurduğu stantta vatandaşları telefon dolandırıcılığına karşı bilgilendiriyor ve dolandırıcılığa uğramış mağdurlarla konuşuyor..

TDP Haberi

TDP



ABD'den İstanbul Belediyesi'ne ikinci destek


Metro-tüpyol projesine 700 milyonluk bağış


ABD yardım teşkilatı TDP'nin önce verdiği 250 bin dolarla ön etüt yapıldı, son bağışla projeler ve inşaat için uluslararası ihale yapılacak. 

31 Ocak'ta yapılacak tramvay ihalesine ise birisi Türk, 10'u yabancı 11 firma başvurdu.


      ABDULLAH ÖĞÜLMÜŞ


   İSTANBUL Su ve Kanalizasyon İdaresi, su borcu olan Vakıf Gureba Hastanesi'ni icraya verdi. Vakıf yöneticileri ise, ''İstanbul'a su sağlayan Terkos Gölü'nün hastaneye Valide Sultan'dan miras kaldığını'' öne sürerek, ''Gölün tapusu elimizde, esasen milyarlarca lira alacağımız yüzünden, bizim İSKİ'yi icraya vermemiz gerekir'' dediler ve borçlarını ödemediler. 

    Göl Kimin?


   Vakıf yöneticileri, İstanbul Su ve...