03 / 05 / 2024

TDUB Gayrimenkul Ekonomisi Eğitimi

TDUB Gayrimenkul Ekonomisi Eğitimi

Değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu TDUB bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde Doç. Dr. Işıl Erol, 10 Nisan tarihinde katılımcılara gayrimenkul ekonomisi ve finansmanı konulu eğitim verecek.

Gayrimenkul sektöründen ekonomiye 0.22 puanlık katkı!

Türkiye ekonomisi 2020 yılının ilk 3 ayında yüzde 4,5 büyüdü. Verilere göre, gayrimenkul sektöründe yüzde 2,4’lük büyüme kaydedildi. Sektörün ekonomiye katkısı ise 0.22 puan oldu.

Adana’da gayrimenkulde değer arttı!

Dijital gayrimenkul okuryazarlığı konusunda sektörün öncüleri arasında yer alan GABORAS’ın sunduğu TVNET’te yayınlanan Gayrimenkul Ekonomisi programında GABORAS Genel Müdürü Kurtuluş Altun, Adana’nın doların hızlı yükselişi karşısında gayrimenkulde değerinin arttığını açıkladı.

İzmir gayrimenkul sektörüne Rusların ilgisi artıyor!

Rota Gayrimenkul’ün Ukrayna kökenli Danışmanı Bochok, İzmir’in iklimi, yaşam kültürü ve ekonomisi, Rusça konuşan ülkelerde yaşayanlar için, oldukça cazip bir hayat sunuyor" diye konuştu...

Gayrimenkul Katar ekonomisi için satılabilir ve kolay bir ürün!

Medyacity Yönetim Kurulu Başkanı Kurt: "Gayrimenkul de Katar ekonomisi için satılabilir ve kolay bir ürün. Expo Turkey by Qatar'ın gelecek yıl önemi daha çok artacak." dedi.

Ayhan Yavrucu: Türkiye gayrimenkul sınavı verdi!

Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu, Maliye Hesap Uzmanları Vakfı (HUV) tarafından düzenlenen Türkiye Ekonomisi Paneli'ne katıldı. Yavcrucu, gayrimenkul sektörünün son durumu hakkında açıklama yaptı.

Salih Sağında, Gayrimenkul Sertifikası'nı değerlendirdi!

Salih Sağında, Gayrimenkul Sertifikası’na ilişkin görüşlerini açıkladı. Sağında, " Sektörümüz ve ülkemiz ekonomisi için bir çok fayda sağlayacak, ayrıca tüketiciye uygun fiyat olarak geri dönecek bu tür modellerin ülkemizde de başlaması sevindirici. " dedi.

Gayrimenkul alan yabancıya vatandaşlık verilmeli!

Babacan Yapı’nın patronu İbrahim Babacan, Türkiye ekonomisi ve inşaat sektöründe yeniden sıçrama yaşanması için ‘gayrimenkul alan yabancı yatırımcıya vatandaşlık verilmesi’ gerektiğini söyledi.

TDUB Gayrimenkul Sektöründe Vergilendirme eğitimi 22 Nisan'da!

Değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu TDUB bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde Doç. Dr. Erkan Aydın, 22 Nisan tarihinde katılımcılara gayrimenkul sektöründe vergilendirme konulu eğitim verecek.

TDUB Eğitim Akademisi Gayrimenkul Ekonomisi Eğitimi 10 Nisan'da!

Değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu TDUB bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde Doç. Dr. Işıl Erol, 10 Nisan tarihinde katılımcılara gayrimenkul ekonomisi ve finansmanı konulu eğitim verecek.

Kordon'da gayrimenkul fiyatları neden arttı?

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB), Alsancak Kordon bölgesini mercek altına aldı. TDUB'un araştırması, İzmir Limanı'nın taşınma projesiyle bölgedeki gayrimenkul fiyatlarının tavan yaptığını gösteriyor.

Murat Kurum: Gayrimenkul ülke ekonomisi için önemli bir sektör!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Murat Kurum, etkinliği değerlendirirken, gayrimenkulün ülke ekonomisi için önemli bir sektör olduğunu vurguladı.

Gayrimenkul fiyatları artacak mı?

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Hükümet kurulur ve güven ortamı tesis edilirse ülke ekonomisi Gezi olaylarının öncesine döner, arsa-tarla fiyatları 6 ay gibi kısa bir sürede yüzde 30-40 artar" dedi.

TDUB Gayrimenkul Değerlendirme Komitesi kurdu!

Değerleme sektöründe uyuşmazlık ve şikayetler için başvuru adresi TDUB Değerlendirme Komitesi Değerleme sektörünün gözü Değerlendirme Komitesi'nde olacak. TDUB yetkilileri, sektör için büyük bir adım olan Değerlendirme Komitesi'ni kurduklarını açıkladı.

TDUB Gayrimenkul Ekonomisi Eğitimi Haberi

TDUB Gayrimenkul Ekonomisi Eğitimi

Gayrimenkul değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde verilen mesleki eğitimler kapsamında, 10 Nisan 2016 Pazar günü 09:30-17:30 saatleri arasında "Gayrimenkul Ekonomisi ve Finansmanı" konulu katalog eğitimi düzenlenecek. İstanbul'da düzenlenecek olan eğitim, konunun önde gelen uzmanlarından Doç. Dr. Işıl Erol tarafından verilecek.


İlgili tüm kesimlere yönelik eğitim

Gayrimenkul değerleme uzmanları, bankaların konut kredileri birimleri, sermaye piyasası çalışanları, GYO ve GYO yatırımcılarına yönelik düzenlenen "Gayrimenkul Ekonomisi ve Finansmanı" eğitim programı kapsamında gayrimenkul piyasalarının önemi, güncel veriler ile küresel ölçekte gayrimenkul piyasaları, gayrimenkul piyasası ve Türkiye ekonomisi, gayrimenkul sektöründe mekan (kullanım) ve varlık piyasaları, gayrimenkul sisteminin mekan piyasası, varlık piyasası ve inşaat sektörü ile Türkiye gayrimenkul sektöründeki son gelişmeler ele alınacak. 


Birlik üyelerine yüzde 50 indirimin yapıldığı...