03 / 05 / 2024

TDUB Gayrimenkul Sektöründe Vergilendirme eğitimi 22 Nisan'da!

TDUB Gayrimenkul Sektöründe Vergilendirme eğitimi 22 Nisan'da!

Değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu TDUB bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde Doç. Dr. Erkan Aydın, 22 Nisan tarihinde katılımcılara gayrimenkul sektöründe vergilendirme konulu eğitim verecek.



Gayrimenkul değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde verilen mesleki eğitimler kapsamında, 22 Nisan 2016 Cuma günü 09:30-17:30 saatleri arasında "Gayrimenkul Sektöründe Vergilendirme" konulu katalog eğitimi düzenlenecek. İstanbul'da düzenlenecek olan eğitim, konunun önde gelen uzmanlarından Doç. Dr. Erkan Aydın tarafından verilecek.


Sektör çalışanları ve yatırımcılara yönelik

Yatırımcılar, değerleme uzmanları, inşaat, gayrimenkul yatırım ortaklığı, varlık kiralama ş̧irketleri, kaynak kuruluş ve gayrimenkul geliştirme ş̧irketleri çalışanlarına yönelik düzenlenen eğitimde, vergi hukukunun genel ilkeleri, vergilendirme süreci, vergi suç ve cezaları, belge düzeni, gayrimenkullerde değerleme ve amortisman, gayrimenkul sektörü bakımından gelir vergisi, kurumlar vergisi, katma değer vergisi, tapu harçları, veraset ve intikal vergisi, emlak vergisi, ilgili diğer belediye vergileri, gayrimenkul maliklerinin ve yatırımcıların sağladıkları gelirlerin vergilendirilmesi, yurtdışında ikamet eden yatırımcıların sağladıkları gelirlerin vergilendirilmesi, inşaat, emlak komisyonculuğu, GYO ve varlık kiralama şirketlerinin vergilendirilmesi konulara katılımcılara aktarılacak.  


Birlik üyelerine yüzde 50 indirimin yapıldığı eğitime katılım bedeli KDV hariç 200 TL. Eğitime katılmak için başvuru formunun doldurularak, eğitim ücreti dekontu ile birlikte 1 Nisan tarihine kadar [email protected] adresine gönderilmesi gerekiyor.  



Geri Dön