07 / 05 / 2024

Te İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Te İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Te İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Talip Emiroğlu Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Zeytinburnu, Kazlıçeşme Mahallesi, Muammer Aksoy Caddesi'nde kuruldu.

Sadem Gerı Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadem Gerı Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Savaş Çelebioğlu ve Yunus Tosun ortaklığında kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Muslu tarafından kuruldu. 

Öz Te İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Te İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Teyfur ve Kaçak Özen ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Te İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Te İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Talip Emiroğlu Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Zeytinburnu, Kazlıçeşme Mahallesi, Muammer Aksoy Caddesi'nde kuruldu.

Te Proje Tasarım Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Te Proje Tasarım Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdem Şencan, Tuba Şencan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu.

Sapaz Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sapaz Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de, 13 Mart 2015'te Tayyar Akkurt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

İlkem Mimarlık İç Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkem Mimarlık İç Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 25 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da İbrahim Koçyiğit Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kalite Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalite Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Kemalettin Akın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Ekşiler Anka İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşiler Anka İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, 16 Mart 2015'te Şaadet Temel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

ADT Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ADT Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 13 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de Derya Taşköprü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

İDE Gayrimenkul Mimarlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İDE Gayrimenkul Mimarlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te, 12 Mart 2015'te İsa Ermiş Müdürlüğü'nde kuruldu.

Hakkıoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakkıoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Samet Kaymakçı, Muhammet Kadir Kaymakçı ortaklığında kuruldu.

Te İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Te İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Te İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Talip Emiroğlu Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


Te İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1-    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-    Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...