10 / 05 / 2024

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş.

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş.

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş'nin kurumsal yönetim komitesi kurulacak.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

BİM’de bu indirimler bugün son! 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü!

BİM Market’in 12 Mayıs 2023’te indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü. İşte BİM fiyat listesi 12 Mayıs...

İkon Hırdavat İnşaat Makina Metal Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkon Hırdavat İnşaat Makina Metal Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Kişi tarafından kuruldu.

Geri sayım başladı.. Plastik şişe ve kapları makineye atanların hesabına para yatacak! İşte detaylar..

Erteleme durumu yaşanmazsa 1 Ocak 2024 itibarıyla başta içeceklerde kullanılan ambalajlar depozitolu olacak. Plastik, şişe veya metal kaplar iade makinelerine atılınca hesaba para geçecek. İşte detaylar..

Yare İnşaat Otomotiv Elektrik Plastik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Yare İnşaat Otomotiv Elektrik Plastik Orman Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te 650 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İncebacak tarafından kuruldu.

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Celal Kaymakcı tarafından kuruldu.

Nupal İnşaat Plastik Otomotiv Gıda Temizlik Kimya Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nupal İnşaat Plastik Otomotiv Gıda Temizlik Kimya Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakmak tarafından kuruldu.

Sakiler İnşaat Plastik Elektrik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yedek Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Sakiler İnşaat Plastik Elektrik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yedek Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Özen tarafından kuruldu.

Öz21 Plastik İnşaat Elektrik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz21 Plastik İnşaat Elektrik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Beyaz eşya ve giyime zam gelmeyecek! İşte nedeni

Zincir marketlerde start alan ‘fiyat sabitleme’ genişliyor. Giyim, beyaz eşya ve plastikçiler de fiyat sabitleyecek. İşte tüm detaylar...

Markete gidecekler dikkat! Plastik poşete zam geldi! İşte 2023 yılının poşet fiyatı...

Yılbaşından sonra zamların vatandaşların tepesine yağmur gibi inme senaryosu devam ediyor. Vatandaşa bir kötü haber de neredeyse markete giden herkesin aldığı o ürüne geldi. İşte vatandaşları üzecek haberin detayları...

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. Haberi

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş.

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'na kurumsal yönetim komitesi kurulması hakkında bir açıklama yaptı.


Açıklama:

Şirket Yönetim Kurulumuz, 11.02.2015 tarihinde toplanarak;


* Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim ilkeleri Tebliği uyarınca,  Kurumsal Yönetim İlkelerini Şirket'in içerisinde geliştirmek, benimsenmesini ve uygulanmasını  sağlamak, amacıyla, Şirket bünyesinde Kurumsal Yönetim Komitesinin kurulmasına,


* Kurumsal Yönetim Komitesi'ne Şirketimiz bağımsız yönetim kurulu üyesi Ümit Özer'in Başkan ve Hasan Ahmet Eskicinin' nin üye olarak seçilmesine,


* Kurumsal Yönetim Komitesi çalışma usul ve esaslarını belirleyen Kurumsal Yönetim  Komitesi Görev ve Çalışma Esaslarına İlişkin Yönerge'nin onaylanmasına,


Karar...