04 / 05 / 2024

TeamERA seminer

TeamERA seminer

Eğitim seminerlerine aralıksız devam eden ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir ve Ankara'dan sonra şimdi de Antalya'da seminer verecek. TeamEra Antalya semineri 14 Şubat'ta..

Öğretmenlerin Eylül Dönemi Seminer Çalışmaları Başlangıç Tarihi Açıklandı: 4 Eylül 2023!

2023 2024 eğitim öğretim yılı için öğretmenlerin eylül dönemi seminer çalışmalarının başlangıç tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 eğitim öğretim yılında bu konu ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte öğretmenlerin Eylül dönemi seminer başlangıç tarihi…

Öğretmenlerin bu seneki semineri ne zaman başlayacak? Seminer online mi olacak? 

2022-2023 eğitim öğretim yılının bitmesiyle bir süre boyunca öğretmenlerin semineri başlayacak. Yaz tatili seminerlerinin ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. MEB, bu dönemki seminer tarihlerini açıkladı. Tarihlerin açıklanmasıyla online mı yoksa yüz yüze mi merak ediliyor

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz seminer!

RE/MAX Türkiye, girişimciliğe teşvik edici çalışmalarına devam ediyor. RE/MAX gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz seminer düzenliyor.

TeamERA, Antalya'da eğitim semineri verecek!

Eğitim seminerlerine aralıksız devam eden ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir ve Ankara'dan sonra şimdi de Antalya'da seminer verecek. TeamEra Antalya semineri 14 Şubat'ta..

TeamERA Ankara'nın ikinci durağı Ankara!

ERA Türkiye, yaza hazırlık niteliğinde olan eğitim seminerlerinin ilkini 7 Şubat tarihinde İzmir’de gerçekleştirdi. 9 Şubat tarihinde TeamERA ikinci durağı olan Ankara’da sektör profesyonelleriyle bir araya gelecek.

Gayrimenkul danışmanları için Beylikdüzü'nde kapsamlı seminer!

Beylikdüzü Rotary Kulübü, Birleşmiş Emlakçılar Beylikdüzü Cumhuriyet Acentesi kurusucu Arzu Aytaç’ın organizatörlüğünde Meslekte Farkındalık adına kapsamlı bir seminer düzenliyor.

Fethi Yaşar: Rant için değil, kent için dönüşüm yapıyoruz!

AKG Gazbeton, Ankara Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde kentsel dönüşümde gazbeton kullanımının öneminin tartışıldığı bir seminer düzenledi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, seminerde bölge için yaptıkları çalışmaları anlattı ve “Önceliğimiz vatandaşın istediğidir” dedi.

Çankaya Yılmaz Güney Sahnesi'nin inşaatı yükseliyor!

Çankaya Belediyesinin yeniden yapmak üzere yıktığı Yılmaz Güney Sahnesi’nin inşaatı hızla yükseliyor. Tiyatro, konser, panel, seminer gibi pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan sahne, 300 kişilik kapasitesiyle Ankaralılarla yeniden buluşacak.

ERA Gayrimenkul’den 4 yeni seminer!

Eğitime verdiği destekle girişimci adaylarının arkasında duran ERA Gayrimenkul Türkiye, yeni seminerleriyle franchise adaylarına kazancın formülünü açıklıyor.

ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz'da!

Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili girişimci adaylara ışık tutacak olan ‘franchise seminer’leri, İstanbul'da düzenlenecek. Seminer 19 Temmuz Salı günü Point Otel Taksim’de gerçekleşecek.

Gayrimenkulde Etkin Planlama Süreci semineri 9 Haziran'da!

Tüm sektörlerde olduğu gibi Gayrimenkul sektöründe de başarılı olmanın kuralları günümüzde çok değişti. GYODER Akademi, "Gayrimenkulde Dijidal Pazarlama ve Etkin Planlama Süreci" eğitim semineri verecek. Seminer 9 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da gerçekleştirdi. Graniser Seramik, seminer dizisi kapsamında 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi.

TeamERA seminer Haberi

TeamERA seminer

Türkiye’nin en genç global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Türkiye, eğitim seminerlerine aralıksız devam ediyor. TeamERA İzmir ve Ankara’dan sonra 14 Şubat Salı günü Antalya’da sektör profesyonellerini buluşturacak. Son durağı İstanbul olan eğitim seminerleri 16 Şubat’ta sona erecek.

ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Türkiye, eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. İlki 7 Şubat tarihinde İzmir’de gerçekleşen TeamERA eğitim seminerlerinin ikincisi Ankara’da 9 Şubat tarihinde yapıldı. 14 Şubat tarihinde üçüncü durağı Antalya’da gerçekleşecek olan TeamERA, eğitim seminerleri sırasında 2016 yılının son çeyrek bölgesel ödülleri de sahiplerini bulacak. 


ERA Gayrimenkul Türkiye, sadece kendi bulunduğu şehirde değil diğer şehirdeki TeamERA’lara da katılarak ERA’lılar arasındaki iş ve paylaşım network’ünü bu yıl yapacağı referral (bir gayrimenkul danışmanın kendi uzmanlık bölgesi  dışında gelen portföyü, portföyün yer aldığı...