09 / 05 / 2024

TEAMERA

TEAMERA

TeamEra seminerleri İzmir, Ankara, Antalya ve İstanbul’da gerçekleştirildi. Gayrimenkul uzmanı Kostas Bakas, Akdeniz ve Ege Bölgesi’nin yabancı yatırımcıların ilgi odağında olduğunu söyledi

ERA’nın ücretsiz İstanbul seminerlerinin ilki 14 Ocak'ta!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci adaylarına dünyanın en çok kazandıran sektörünü anlatacak.

TeamERA bu yıl 3 büyük ilde gerçekleşiyor!

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul, yılsonu değerlendirme ve 2018 motivasyonu niteliğinde olan eğitim seminerlerini 3 büyük şehirde gerçekleştirecek. 

Ege ve Akdeniz, yabancı yatırımcının ilgi odağı haline geldi!

TeamEra seminerleri İzmir, Ankara, Antalya ve İstanbul’da gerçekleştirildi. Gayrimenkul uzmanı Kostas Bakas, Akdeniz ve Ege Bölgesi’nin yabancı yatırımcıların ilgi odağında olduğunu söyledi

TeamERA, Antalya'da eğitim semineri verecek!

Eğitim seminerlerine aralıksız devam eden ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir ve Ankara'dan sonra şimdi de Antalya'da seminer verecek. TeamEra Antalya semineri 14 Şubat'ta..

TeamERA Ankara'nın ikinci durağı Ankara!

ERA Türkiye, yaza hazırlık niteliğinde olan eğitim seminerlerinin ilkini 7 Şubat tarihinde İzmir’de gerçekleştirdi. 9 Şubat tarihinde TeamERA ikinci durağı olan Ankara’da sektör profesyonelleriyle bir araya gelecek.

ERA Gayrimenkul ile Findeks işbirliği yaptı!

ERA, TEAMERA bünyesinde gayrimenkul danışmanları ve broker’ları ile gerçekleştirdiği organizasyonda, Findeks ile olan işbirliğini duyurdu Artık gayrimenkul satış ve kiralamalarında, alıcının borcuna sadık bir insan olup olmadığı anlaşılacak.

ERA TeamERA etkinliği 9 Aralık'ta gerçekleşecek!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, ‘Liderliğe Giden Yolda, Bütün Takım Bir Arada’ sloganı gayrimenkul danışmanlarını bir araya topluyor.

TEAMERA Haberi

TEAMERA

Türkiye’nin en genç global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Türkiye, yaza hazırlık niteliğinde olan eğitim seminerlerini sırasıyla İzmir, Ankara, Antalya ve İstanbul’da gerçekleştirdi. ERA’nın konuğu olarak Türkiye’ye gelen ünlü gayrimenkul uzmanı Kostas Bakas yaptığı konuşmasında Akdeniz ve Ege Bölgesi’nin yabancı yatırımcıların ilgi odağında olduğunu belirtti.


ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Türkiye, eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. İlki 7 Şubat tarihinde İzmir’de gerçekleştirilen TeamERA eğitim seminerleri daha sonra Ankara Antalya ve son olarak da 16 Şubat tarihinde İstanbul’da gerçekleşti. 


ERA Brokerlerinin yoğun ilgi gösterdiği İstanbul seminerinde bir de konuşma yapan Yunan gayrimenkul eğitmeni Kostas, Akdeniz ve Ege Bölgesi’nin yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline geldiğini söyledi. 

Türkiye’nin yatırım yapılması gereken bir ülke olduğunu belirten Kostas Bakas ”Türkiye hem batılılaşmış, hem modernize olmuş, hem...