06 / 05 / 2024

teb ekonomiye destek paketi

teb ekonomiye destek paketi

Türk Ekonomi Bankası, koronavirüs salgını nedeni ile ekonomiye destek vermek için müşterilerine kredi ödemelerinde kolaylık sağlayan bir destek paketi açıkladı

Küresel piyasalarda pozitif hava hakim!

Küresel piyasalar tahvil piyasalarındaki satış baskısının güç kaybetmesi ve Çin hükümetinin ekonomiye destek adımlarıyla pozitif bir seyir izlerken, Orta Doğu’daki çatışmalar da takip ediliyor.

Adil Karaismailoğlu: Türkiye'yi şaha kaldırıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Türkiye'ye çağ atlatan projelerimizle istihdama, ticarete, ekonomiye destek oluyor, geleceğin Türkiyesi'ni inşa ediyoruz" şeklinde konuştu.

Sektörden kira ödemelerindeki stopaj indirimi değerlendirmesi!

İş dünyası, Kovid-19 salgınından etkilenen ekonomiye destek için başlatılan ve 31 Mayıs itibariyle sona eren vergi indirimlerinin 2021'in sonuna kadar uzatılmasını talep ediyor.

Ufuk Uyan: Konut, araç ve ihtiyaç finansman oranlarında indirime gittik!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan yaptığı açıklamada "Reel ekonomiye destek olmak ve bireylerin finansmana ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla konut, araç ve ihtiyaç finansman oranlarında indirime gittik" dedi.

Evleri ağır hasarlı depremzedeler için resmen destek kanunu geldi!

Bu yıl meydana gelen 4 depremde evleri hasarlanan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi amacıyla afetzedelere destek verilmesini de içeren ekonomiye ilişkin "torba teklif" yürürlüğe alındı...

Bendevi Palandöken: Yeni kredi paketleri ekonomiye can suyu olacak!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, hayata geçirilen yeni kredi paketlerinin ekonomiye can suyu olacağını ve yerli üretime de destek olacağını belirtti...

TEB konut kredisi erteleme nasıl yapılır?

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) coronavirus salgını nedeniyle ekonomiye destek paket kapsamında bireysel kredi müşterilerinin borçlarını 3 aya kadar erteliyor. TEB kredi erteleme işlemi nasıl yapılıyor?

TEB’den kira ödemelerine destek!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) işletmelere yönelik Hazine destekli, Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli kredi protokolüne katılma kararı aldığını açıkladı…

Albaraka Türk'ten koronavirüse karşı destek paketi!

Albaraka Türk, koronavirüs salgını nedeni ile toplumsal mücadeleye ve ekonomiye katkı sağlamak üzere "destek paketi" açıkladı.

TEB'den ekonomiye destek paketi!

Türk Ekonomi Bankası, koronavirüs salgını nedeni ile ekonomiye destek vermek için müşterilerine kredi ödemelerinde kolaylık sağlayan bir destek paketi açıkladı

Koronavirüse karşı hükümet ve bankalar ekonomiye ciddi bir destek sunuyor!

İş dünyası, koronavirüse karşı hükümetin aldığı ekonomik tedbirlerin yanı sıra kamu bankaları ile özel bankaların birbiri ardına yaptıkları açıklamalarla sürece destek vermelerini memnuniyetle karşıladı.

Mithat Yenigün: İnşaat sektörü destek kapsamına alınmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, koronavirüsün ekonomiye etkilerini değerlendirdi. Yenigün, "Yurtiçi ve yurtdışında istihdam kapasitesi yüksek inşaat sektörü destek kapsamında olmalı" dedi...

İş Bankası'ndan ekonomiye 382,2 milyar TL destek!

Türkiye İş Bankası ekonomiye 382,2 TL’lik destek verdi. İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

teb ekonomiye destek paketi Haberi

teb ekonomiye destek paketi

Türk Ekonomi Bankasından (TEB) yapılan açıklamaya göre, TEB'den kredi kullanan bireysel ve tüzel müşteriler, koronavirüs salgını nedeniyle ödeme sıkıntısı çekmeleri durumunda başvuruda bulunarak 30 Nisan'a kadar olan anapara ve faiz ödemelerini aynı koşullarla 3 ay erteleyebilecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; kredi ödemelerinde erteleme talebinde bulunmak isteyen müşteriler, TEB şubeleri ve TEB Çağrı Merkezi üzerinden başvuru yapabilecek.

Öte yandan, 25 Mart itibarıyla CEPTETEB, CEPTETEB İŞTE ve Kurumsal İnternet Şubesi üzerinden yapılan havale ve EFT işlemlerinden 30 Nisan'a kadar masraf alınmayacak.

Ayrıca, TEB müşterileri "Üç Banka Tek ATM" noktalarından para çekme, yatırma, bakiye görüntüleme ve kredi kartı borcu ödeme gibi işlemleri 30 Nisan'a kadar ücretsiz yapabilecek. TEB, müşterilerinin ticari faaliyetlerini sürdürebilmesi için desteklenmesi konusunda çalışmalarına devam...