05 / 05 / 2024

teb expat

teb expat

Türk Ekonomi Bankası (TEB), ‘expat’ların (Türkiye’ye yerleşen yabancıların) hem yerleşmeye bağlı ihtiyaçlarını hem de kişisel ihtiyaçlarını karşılayacak birçok hizmeti bir araya getiriyor...

TEB müşterilerine müjde! TEB bayram sevincini resmen yeniden yaşatacak!

TEB’ten market ve gıda sektörüne yönelik yeni bir kampanya haberi geldi. Yapılacak alışverişlerden 300 TL indirim sağlanacağını duyuran TEB, kampanyaya ilişkin katılım şartlarını ve detayları paylaştı.

TEB’ten resmi duyuru geldi! Tam bu kadar para anında hesabınıza yatacak!

TEB, hem bünyesinde müşteri katmak hem de müşterilerinin yaptıkları alışverişlerde kazançlı çıkmasını sağlamak için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Temmuz ayının ilk kampanyasını hazırlayan TEB, kampanya kapsamında müşterilerine 250 TL hediye edeceğini duyurdu.

TEB müşterilerinin cebi para dolacak! Bu tarihe kadar 600 TL’nizi alın!

TEB, yine müşterilerinin yüzünü güldürecek bir kampanyayla geri döndü. Otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine 600 TL’ye kadar iade edeceğini duyuran TEB, kampanyaya ilişkin detayları ve son katılım tarihini paylaştı.

TEB’ten geri ödemesiz verilecek bu parayı istemeniz için son 8 gün kaldı!

TEB, market alanında düzenlediği ve sona ermesine sayılı günler kalan kampanyası için yeni bir duyuru yaptı. 30 Haziran’a kadar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin hesaplarına tam 240 TL yükleneceğini paylaştı.

TEB’ten istisnasız herkese 2.000 TL! CEPTETEB kullanıcılarının ay sonuna kadar 2.000 TL alacak!

TEB’ten tüm müşterilerine sevindirecek bir haber geldi. Düzenlediği kampanyayla CEPTETEB mobil uygulamasını kullanan müşterilerinin 2 bin TL kazanacağını paylaşan TEB, kampanyaya yönelik detayları ve katılım koşullarını paylaştı.

TEB’ten bu illerde yaşayanlara tam bu kadar para yatacak!

TEB, İstanbul ve İzmir’de yaşayan müşterilerini sevindirecek bir kampanya duyurdu. İstanbul ve İzmir’de yaşayan ve GetirAraç’ı ilk kez kullanacak kişilere 200 TL indirim sağlanacağını duyuran TEB, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını paylaştı.

TEB'den sürpriz açıklama! TEB müşterileri hesabını kontrol etsin!

Çeşitli alanlarda kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldüren TEB, şimdi de mobilya sektörüne yönelik hazırladığı kampanyasını duyurdu. TEB, kampanya boyunca müşterilerin 100 TL kazanabileceğini aktardı.

TEB hediye düğmesine bastı! Müşterilerinin hesabına hediye para yatıracağını müjdeledi!

Müşterilerinin yaptığı alışverişlerde kazançlı çıkması için sürekli yeni kampanya düzenleyen TEB, yeni bir kampanya haberini daha duyurdu. Yaz ayına girilmesiyle tatil kampanyalarına ağırlık veren TEB, seyahat ve araç kiralama harcamalarında toplam 200 TL bonus hediye edeceğini açıkladı.

TEB de gaza bastı. TEB müşterileri şimdi baksın

Türkiye Ekonomi Bankası da kredi konusunda gaza bastı. TEB'den kredi ödemeleri hakkında çok önemli bir açıklama geldi.

TEB’ten son çağrı! Bu parayı hemen almanız istendi!

Giyim, akaryakıt ve market gibi sektörlere yönelik düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin adeta sevgisini kazanan Türk Ekonomi Bankası (TEB) şimdi de e-ticaret alışverişlerine yönelik yeni kampanyasını duyurdu. TEB, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 250 TL kazanacağını aktardı.

TEB az önce resmen duyurdu! TEB müşterileri bu parayı geri ödemesiz alacak!

Türk Ekonomi Bankası, (TEB) akaryakıt fiyatlarının yüksek olması nedeniyle müşterilerinin akaryakıt alışverişlerinde kazançlı çıkması için bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Kampanya şartlarına uyanların hesabına 110 TL yatırılacağını paylaşan TEB, kampanyanın detaylarını paylaştı.

TEB müşterilerinin başına talih kuşu kondu! TEB hesaplara para yatıracak!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) market alışverişlerine yönelik büyük bir kampanya başlattı. TEB, kampanyaya katılım sağlayan müşterilere 250 TL hediye edeceğini duyurdu.

TEB kesenin ağzını açtı! Herkese tam 2 bin TL hediye edecek! Son tarih 30 Haziran!

Gıda fiyatlarının yükselmesi ve alım gücünün düşmesi nedeniyle vatandaşların gıdaya ulaşımda zorluk yaşadığı günümüzde TEB’den herkesi sevindirecek bir haber geldi. TEB, şartlara uyanlara 2 bin TL değerinde Migros hediye çeki dağıtacağını duyurdu.

teb expat Haberi

teb expat


Istanbul Expatriate Services (IES) tarafından sunulacak TEB Expat Assist hizmetleri ile oturma izni alımı, ev kiralama, taşınma işlemleri ve altyapı abonelik hizmetlerinin tanımlanmasında Türkiye’de çalışan yabancıların yanında olmayı hedefleyen TEB, bu hizmetlere ilave olarak müşterilerine vergi, eğitim, sağlık ve kültürel adaptasyon konularında danışmanlık hizmetleri de verecek.


Türk Ekonomi Bankası (TEB), müşterilerinin işlerini kolaylaştıracak bir yenilik daha sunuyor. Yıldız Bankacılığı’nın yeni hizmeti Expat Assist ile Türkiye’ye yerleşen yabancıların özel ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefleyen TEB, Türkiye’de başlayacak olan yeni hayatlarında ilk adımları atarken kendilerine bankacılık hizmetleri dışında da yardımcı olmayı amaçlıyor. 


Istanbul Expatriate Services (IES) tarafından sunulacak TEB Expat Assist hizmetleri ile oturma izni alımı, ev kiralama, taşınma işlemleri ve altyapı abonelik hizmetlerinin tanımlanmasında da Türkiye’ye yerleşecek olan kişilerin yanında olmayı hedefleyen TEB,...