16 / 05 / 2024

Technıca Yapı adres

Technıca Yapı adres

Technıca Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asilkan Aksu ve Taygun  Güngör ortaklığında kuruldu. 

Karaca'nın konuşan airfryeri bir gecede zamlandı: İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı

Yükselen döviz kuru birçok ürünün fiyatlarında artışlara neden oldu. Ayrıca yapılan vergi arttırımı da fiyatların yükselmesinde önemli bir rol oynadı. Peki Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer ne kadar, kaç TL oldu? İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı...

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Mistral GYO binalarında hasar tespit çalışması yapıldı!

Mistral GYO İzmir'deki depremin ardından binalarında bütün kontroller hızlıca yapıldı ve herhangi bir hasar tespit edilmedi.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Darıca'daki kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Darıca Belediyesi, bölgede tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğine yol açan kaçak, metruk ve riskli yapılarla mücadeleye devam ediyor. Sırasöğütler Mahallesi'nde bulunan kaçak yapımının yıkımı tamamlandı.

Technıca Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Technıca Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asilkan Aksu ve Taygun  Güngör ortaklığında kuruldu. 

Gebze Darıca Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze-Darıca arasında hayata geçirilecek olan metro hattının yapım ihalesi gerçekleştirildi. 

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Ant Yapı'dan Çamlıca'ya Antwell projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı imzası taşıyan "Antwell Sağlık Rezidansı" Çamlıca'da Koç İş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor. Çamlıca Antwell projesinin 2018 yılına kadar satışa çıkması planlanıyor.

Konut reklamlarında yapılan başlıca 8 hata!

Sare Medya Ajans başkanı Mehmet Durgut, reklam sektöründe dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Peki konut projeleri reklamlarında yapılan başlıca hatalar...

Ca Geoteknik Ve Yapı Mühendisliği Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ca Geoteknik Ve Yapı Mühendisliği Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihan Ramazan Uslu ve Hüseyin Ayraç Şahin ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çamlıca'da 12 bin metrekarelik alana otel yapılacak!

İstanbul Küçükçamlıca Tepesine yakın konumda yer alan Bilfen Okulları'nın bitişiğindeki üç parsel halindeki yaklaşık 20 bin metrekarelik araziye park ve otel yapılacak. Proje Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Technıca Yapı adres Haberi

Technıca Yapı adres

Technıca Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asilkan Aksu ve Taygun  Güngör ortaklığında kuruldu. 

Technıca Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü mimari ve kaba inşaat malzemeleri, ince inşaat malzemeleri, hırdavat, sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı satımı ithalatı ve ihracatını yapmak. 2.PVC, Alüminyum, Ağaç Doğrama ve Bunların Aksesuarlarının (İspanyolet,Menteşe,Kilitli Kapı İspanyoleti, Çift Açılım,Orta Kayıt Bağlantı Takozu,Çift Açılım Sistemleri,Pencere Kolu, Kapı Kolu V.b) imalatı, montajı, toptan ve perakende alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Technıca Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ferhatpaşa Mahallesi 6.Sk. Güneş Apartmanı Apt.No: 44 A...