02 / 05 / 2024

TED Ankara spor okulu

TED Ankara spor okulu

TED Ankara Kolejliler Kulüp başkanı Önder Bülbüloğlu: "Spor okulumuz 17 Haziran'da açılacak. Öğrencilerin sporun çeşitli branşlarıyla tanışmasını amaçlıyoruz" dedi...

Emekliler İstanbul'da yaşamamalı mı?

TED Ankara Mezunu ve eğitmen Dr. Kıvılcım Kayabalı, X sosyal medya hesabından emeklilerin İstanbul'da yaşaması ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Kayabalı'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar... 

İstanbul ve Ankara'da yaşayanlar dikkat! Bugün işte bu yollar trafiğe kapatılacak!

Ankara ve İstanbul'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte İstanbul ve Ankara'da trafiğe kapatılacak o yollar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Vergi muafiyeti ve milyonlara yüksek maaş zammı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde üstüne müjde verdi. İşte ayrıntılar..

Karayolları Ankara'da spor salonu satıyor! İhalesi 26 Aralık'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan spor salonunu satışa çıkardı. 

TOKİ Ankara'da 91 bin 594 konutun inşasını tamamladı! 

TOKİ başkent Ankara'da inşasına başladığı 100 bin 87 konutun 91 bin 594'ünü tamamladı. Ayrıca kent genelinde 7 hastane, 191 okul, 59 cami, 5 kütüphane, 7 öğrenci yurdu, 22 spor salonu ve 38 kamu kurumu da inşa edildi. 

Elmadağ'a yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündeminde!

Ankara'nın Elmadağ ilçesine yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi açıldı!

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Bilkent'te hizmete açıldı.

Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti!

Merhume Nadire Öngör ve merhum Dr. Öngör'ün oğulları 1961 TED Ankara Koleji ve 1966 ODTÜ mezunu, meslek hayatını 1968'den bu yana Danimarka'da sürdüren Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti. 

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Ankara'da büyük takas! Anıttepe Büyükşehir'in olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenikent Osmanlı Stadı’nı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne vereceklerini, karşılığında Anıttepe Spor Tesisleri’ni alacaklarını açıkladı.

TED Ankara spor okulu Haberi

TED Ankara spor okulu

TED Ankara Kolejliler Yaz Spor Okulu, 17 Haziran Pazartesi günü kapılarını açacak.


Kulüpten yapılan açıklamaya göre, TED Ankara Kolejliler Yaz Spor Okulu, 17 Haziran'dan itibaren basketbol, voleybol, yüzme, tenis, masa tenisi, satranç, salon futbolu ve cimnastik branşlarında 5-14 yaş arasındaki öğrencilere spor yapma imkanı sunacak. TOBB-ETÜ TED Ankara Kolejliler Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek yaz okulunda öğrenciler, ayrıca resim kursuna da katılabilecek.  


Açıklamada görüşlerine yer verilen TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Başkanı Önder Bülbüloğlu ise spora erken yaşlarda başlamanın önemini vurgulayarak, "Yaz spor okulumuzun amacı, öğrencilerin sosyal bir çevre edinmesinin yanı sıra sporun çeşitli branşlarıyla tanışmalarını da sağlamaktır. Tecrübeli kadromuzla çocuklarımızın yaz tatili boyunca eğlenceli, aynı zamanda eğitici günler geçirmelerini istiyoruz" ifadesini...