21 / 05 / 2024

ted baker istanbul

ted baker istanbul

Harvey Nichols'ın da aralarında bulunduğu pek çok İngiliz markanın Türkiye temsilciliğini yürüten Demsa tarafından ülkeye getirilen Ted Baker'ın ilk etapta Ankara ve İstanbul'da birer mağaza açması planlanıyor..

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi Üsküdar’da  50 bin sermaye bedeli ile Murathan Kalyoncu tarafından açıldı.

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Yiğit    Yalınkaya tarafından açıldı

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi açıldı!

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi  Ataşehir’de  100 bin TL yatırım bedeli ile Erol Yazıcı  Ve Brıan Douglas Wrıght tarafından açıldı.

Ventac&Company Lımıted Merkezi İrlanda İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Ventac&Company Lımıted Merkezi İrlanda İstanbul Merkez Şubesi bugün Ataşehir'de 37 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu!

İstanbul Unıted Group Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Unıted Group Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Shalaby tarafından kuruldu. 

Baker Group Avrupa'nın en büyük plajını İstanbul'da açacak!

Baker Group yatırım atağına kalkıyor. Tamamlandığında Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach'te survivor alanından, yeme içme alanlarına kadar farklı konseptte eğlence ve tatil seçenekleri sunulacak.

Tema İstanbul'un TED Koleji 2015-2016 ders zilini çalacak!

Avrupa yakasına Tema İSTANBUL çatısı altında ilk adımını atan TED ATAKENT Koleji, 2015- 2016 eğitim döneminde ders zilini çalacak.

TED Koleji Avrupa yakasındaki ilk şubesini Tema İstanbul'da açacak!

Türkiye'nin köklü ve güzide kurumu TED Koleji geleneksel eğitim kalitesini, sembol proje Tema İstanbul çatısı altında ilk kez Avrupa'ya da taşıdı...

TED Atakent Koleji, Tema İstanbul'da yükseliyor!

TED Koleji geleneksel eğitim kalitesini, Tema İSTANBUL çatısı altında ilk kez Avrupa’ya da taşıdı. TED’in İstanbul’daki üçüncü, Avrupa Yakası’ndaki ilk koleji olan TED ATAKENT Koleji, gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL’da yükseliyor.

Baker Mimarlık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çınar Caddesi Büyükada İstanbul Şubesi açıldı!

Baker Mimarlık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çınar Caddesi Büyükada İstanbul Şubesi, Elçin Erden Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu.

Boğaçayı projesi, Kanal İstanbul kadar önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Boğaçayı projesinin kente 40 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirtti. Türel 'Boğaçayı projesi Kanal istanbul kadar önemli' dedi.

Skyland İstanbul projesi 3 kule halinde yükseliyor!

Eroğlu Gayrimenkul'lün istanbul Seyrantepe'de konumlandırdığı, Skyland İstanbul; AVM, ofis, otel ve rezidans ile karma bir yaşam alanı sunuyor. Proje farklı yüksekliklerde 3 kule ve bu kuleleri birleştiren bir meydandan oluşuyor.

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

ted baker istanbul Haberi

ted baker istanbul

Ted Baker, Türkiye'deki ilk monobrand (tek markalı) mağazasını açmaya hazırlanıyor. Harvey Nichols'ında aralarında bulunduğu pek çok İngiliz markanın Türkiye temsilciliğini yürüten Demsa tarafından ülkeye getirilen Ted Baker'ın ilk etapta Ankara ve İstanbul'da birer mağaza açması planlanıyor. Fransız çok katlı mağaza zinciri Galeries Lafayette'i de Türkiye'ye getiren Demsa, Nişantaşı'ndaki yeni yatırımı Maçka Oteli'nin altındaki butiklerde de lüks markalara yer verecek. 

Otelin altındaki 9 monobrand mağazadan ikisi Tom Ford ve Lanvin olacak. 


HEDEF: SÜPER ŞEHİRLER 



Bu yıl 25'inci yaşını kutlayan markanın kurucusu ve başkanı Ray Kelvin, İngiliz gazetesi The Telegraph'a yaptığı açıklamada, uluslararası genişleme planları çerçevesinde İstanbul ve Moskova'da yeni mağazalar açma niyetinde olduklarını belirtti. Dünya çapında "süper şehirler" olarak gördükleri noktalara odaklanacaklarını aktaran Kelvin, Ted Baker'ı "uygun fiyatlı lüks marka" olarak tanımladı. 



GELİRİ 250...