14 / 05 / 2024

Ted Landsmark özyeğin üniversitesi

Ted Landsmark özyeğin üniversitesi

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Boston Mimarlık Okulu’nun Başkanı ve CEO’su Ted Landsmark’ ı Ağırladı... Mimarlık Gurusu Ted Landsmark Özyeğin Üniversitesi öğrencileriyle deneyimlerini paylaştı.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin Kimdir?

Murat Özyeğin kimdir? Murat Özyeğin’in mesleği nedir? Murat Özyeğin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Netflix'in yeni CEO'ları doğruladı! Şifre paylaşımı sona erecek

Netflix'in iki yeni CEO'su (CEO) Ted Sarandos ve Greg Peters, şimdi Bloomberg ile yaptıkları bir röportajda , şifre paylaşımının sona ermesinin ne anlama geleceği hakkında daha fazla ayrıntı verdiler.

Unlımıted Commercıal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Unlımıted Commercıal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexey Pechenev tarafından kuruldu.

BES’te neler oluyor? 14 milyon kişi BES’e katıldı şimdi satılığa çıkarıldı

Devletin zorunlu kıldığı Bireysel Emeklilik Sistemi 14 milyon katılımcıya ulaşırken Hollandalı NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. kapsamındaki bireysel emeklilik portföyünü satmaya hazırlanıyor. İddiaya göre şirketler BES’i Özyeğin ailesinin yönettiği Fiba Emeklilik Hayat A.Ş.'ye satmak için görüşüyor.

Ted Group İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ted Group İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Adam Simit tarafından kuruldu.

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Ahmed A.A.A.E.E tarafından kuruldu.

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Tarek İsmail tarafından kuruldu.

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

Rh Unıted Grup İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rh Unıted Grup İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddın Rıshı ve Hazeem Hıjazı ortaklığında kuruldu.

E-ticaret şirketlerinin gözü AVM yatırımında!

FİBA Grubu, AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde iş dünyasının ve alışveriş merkezlerinin geleceğini paylaştı. FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, “AVM’lerin kültürel ve sosyal anlamda önemi artarak devam edecek” diye konuştu.

Peker GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Ekip Taşınmaz Değerleme A.Ş., Wardin & Schmoranz Mülkiyet Değerleme Uzmanı, Southview Surveyors LLP., Belleveue Mortlakes Investment Agency Lımıted, Tanja Struck Uzman Gayrimenkul Değerleme Ofisi ile anlaştı...

FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu!

FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü gerçekleşen toplantıları sonucunda FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu.

Ted Landsmark özyeğin üniversitesi Haberi

Ted Landsmark özyeğin üniversitesi

A.B.D.’nin en büyük bağımsız mekânsal tasarım eğitimi veren kurumu Boston Mimarlık Okulu’nun Başkanı ve CEO’su Ted Landsmark (Theodore C. Landsmark) Özyeğin Üniversitesi’nde gerçekleştirdiği konferansta öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.


Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin 14 Kasım’da Çekmeköy Kampüsü’nde ağırladığı Ted Landsmark, verdiği konferansta “Amerikan Tasarım Eğitimi ve Küresel Uygulamadaki Yeni Gelişmeler”i aktarırken, mimar adayı öğrencilerin sorularını da yanıtladı.


Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Hacıhasanoğlu, “Sektörlerle iç içe eğitim anlayışımızla, mimar adayı öğrencilerimizi ulusal ve uluslararası sektörde önemli çalışmaları olan tecrübeli mimar ve tasarımcılarla bir araya getirmeye ve öğrencilerimize mümkün olduğunca sektördeki tecrübeleri aktarmaya özen gösteriyoruz. Özellikle uluslararası alanda düzenlediğimiz bu tip etkinliklerle de geleceğin mimar adaylarının kendi alanlarında bilgi ve tecrübe sahibi olmuş mezunlar olarak hayata bir...