27 / 04 / 2024

ted urla açıldı mı

ted urla açıldı mı

Türkiye'nin köklü eğitim kurumlarından TED Koleji, Aliağa'dan sonra Urla Zeytinalanı'nda İzmir'deki ikinci şubesini açtı. Açılışa TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi Üsküdar’da  50 bin sermaye bedeli ile Murathan Kalyoncu tarafından açıldı.

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Yiğit    Yalınkaya tarafından açıldı

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi açıldı!

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi  Ataşehir’de  100 bin TL yatırım bedeli ile Erol Yazıcı  Ve Brıan Douglas Wrıght tarafından açıldı.

Urla'da Öğretmen Faik Evren Parkı için dava açıldı!

Öğretmen Faik Evren Parkı yerine kültür merkezi inşa edilmesi için yapılan ihalenin yürütmesinin durdurulmasına yönelik dava açıldı.

TED Çorum Koleji açıldı!

Türk Eğitim Derneği (TED) Çorum Koleji dün düzenlenen törenle eğitime açıldı. Ayarık Bağları mevkiindeki TED yerleşkesinde gerçekleşen açılışa Vali Sabri Başköy ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse de katıldı...

Urla TED Koleji açıldı!

Türkiye'nin köklü eğitim kurumlarından TED Koleji, Aliağa'dan sonra Urla Zeytinalanı'nda İzmir'deki ikinci şubesini açtı. Açılışa TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Telekomünikasyon test merkezi açıldı!

TÜTED'in hayata geçirdiği "Kullanıcı Deneyimi ve Uygulamalı Telekomünikasyon Eğitim ve Test Merkezi" açıldı. Müftüoğlu, "Son teknolojiye sahip merkezde altyapı ve ekipman ile kullanıcı deneyimi araştırmaları, fokus grup çalışmaları yapılabilir" dedi.

Urla Cumhuriyet Meydanı ve AVM, törenle açıldı!

İzmirin Urla ilçesinde yaptırılan Cumhuriyet Meydanı ve Alışveriş Merkezi (AVM) törenle hizmete açıldı. Atatürk Anıtı ile Urla AVM'nin açılışının ardından meydanda, barışı simgeleyen zeytin fidanı dikilerek, güvercinler salındı

Memorial Antalya Hastanesi açıldı!

Memorial Sağlık Grubu Hastanesi, Antalya'da açıldı

Sivas Belediyesi'nin sosyal tesisleri hizmete açıldı!

Sivas Belediyesi'nce yapılan Selçuklu Sosyal Tesisleri törenle hizmete açıldı

Ali Bey Resort Side hizmete açıldı!

Gürallar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Ali Bey Hotels&Resorts'un üçüncü oteli Ali Bey Resort Side hizmete açıldı

Villeroy&Boch - Bulthaup, Nişantaşı'nda açıldı!

Villeroy & Boch - Bulthaup mağazasının dördüncüsü Nişantaşı'nda açıldı

Arthur&Miller Real Estate'in Bahçeşehir Ofisi açıldı!

Arthur & Miller Real Estate'in yeni franchise ofisi Bahçeşehir'de hizmete açıldı

ted urla açıldı mı Haberi

ted urla açıldı mı


Türkiye'nin köklü eğitim kurumlarından TED Koleji, Aliağa'dan sonra Urla Zeytinalanı'nda İzmir'deki ikinci şubesini açtı. TED Koleji'nin açılışına Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, ilk Kadın Çevre Bakanı Işılay Saygın, Urla İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, "TED camiası, açtığı okulla ihtiyaç sahibi öğrencilere verdiği burslarla yayınladığı dergiler ve sosyal çalışmalarıyla eğitime değer katıyor" dedi. TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ise, "Türk Eğitim Derneği olarak akademik, sosyal ve kültürel zekalarını aynı anda kullanabilen öğrenciler yetiştireceğiz" diye konuştu.



Yeni...