02 / 05 / 2024

Tedavi Hizmetleri Genelgesi

Tedavi Hizmetleri Genelgesi

Nişantaşı ve Teşvikiye'de geliştirdiği konut ve ofis projeleri ile dikkat çeken Topoglu İnşaat. Sağlık Bakanlığı"nın 2015'te uygulanmaya başlayacak, muayenehanelere yangın merdiveni, sedye asansör gibi yeni standartlar getiren Tedavi Hizmetleri Genelgesi'

Romatem Etiler'de 5 milyon euroluk hastane açtı!

2005 yılında fizik tedavi hizmetleri vermek için Samsun'da kurulan Romatem, beşinci hastanesini 5 milyon euro yatırım ile İstanbul Etiler'de kurdu.

Davut Topoğlu: Hastaneler tedbirsiz, 50 güvenli hastane açacağım!

Nişantaşı ve Teşvikiye'de geliştirdiği konut ve ofis projeleri ile dikkat çeken Topoglu İnşaat. Sağlık Bakanlığı"nın 2015'te uygulanmaya başlayacak, muayenehanelere yangın merdiveni, sedye asansör gibi yeni standartlar getiren Tedavi Hizmetleri Genelgesi'

Vital Fulya projesi!

Vital Fulya projesi, Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün son yayınladığı genelge ve İtfaiye Müdürlüğü’nün muayenehane açma yönetmeliklerine uygun olarak tasarlanıyor. Projede 32 muayenehane bulunuyor.

Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Nasreen Ahmad, Talal Alajlanı, Ahed Zarzar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

TİMM İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TİMM İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atakan Uçar, Özlem Kurumsak Uçar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yaman Berzek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 OCak'ta Kadıköy, Teyyareci Sami Sokak'ta kuruldu.

Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Sertaç İlkhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Ocak'ta Ümraniye, İstiklal Şehzade Caddesi'nde kuruldu.

HB Reavis Turkey Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

HB Reavis Turkey Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi, HB Reavis Group tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 OCak'ta Levent, Polat Plaza B Blok, No:4 Kat:13'de kuruldu.

Geven Gayrimenkul ve İşletme Danışmanlık ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geven Gayrimenkul ve İşletme Danışmanlık ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Firdevs Seyfettinoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Saraylar Beldesi Sitesi'nde kuruldu.

Sümer Otel Hizmetleri Telekominikasyon Tekstil Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Otel Hizmetleri Telekominikasyon Tekstil Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi, Feyzullah Özcan, Ramazan Yapıcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Suhulet İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suhulet İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cavit Akpınar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak 2014 tarihinde kuruldu

Emlak Yönetim A.Ş. hangi hizmetleri veriyor?

TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Projesi’nin (EPP) bir kuruluşu olarak 2009’da kurulan Emlak Yönetim A.Ş., bilinçli profesyonel konut yönetimi hizmeti sunmaktadır. İşte Emlak Yönetim A.Ş.’nin site yönetimi hizmetleri…

Yönde Yönetim Destek Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yönde Yönetim Destek Hizmetleri Limited Şirketi, Ak İnşaat Mermercilik tarafından 75 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ocak'ta Altunizade Kısıklı Caddesi, No:2/A 'da kuruldu.

Tedavi Hizmetleri Genelgesi Haberi

Tedavi Hizmetleri Genelgesi


Nişantaşı ve Teşvikiye'de geliştirdiği konut ve ofis projeleri ile dikkat çeken Topoğlu İnşaat. Sağlık Bakanlığı"nın 2015'te uygulanmaya başlayacak, muayenehanelere yangın merpeni, sedye asansör gibi yeni standartlar getiren Tedavi Hizmetleri Genelgesi'ni fırsata çevirdi. Halihazırda doktorların muayenehanesinde genelgede şart koşulan standartların olmadığını kaymeti vereceği bina tasarladık. 

80'in üzerinde doktorla anlaşma imzaladık. Ocakta 32 davuttopoglu muayenehanesi ve laboratuvarı olan Fulya Vital'i açacağız." dedi. Akıllı bina teknolojisi ile tasarlanan binada hastaları getiren özel araç ve ambulanslar binanın içine girebilecek. 

Bu araçların vale tarafından geniş asansörlerle otoparka çekilebileceği projede muayenehaneler metrekaresi 25 dolardan kiralanabilecek. Ayrıca tüm giderlerin Topoglu tarafından karşılanması kaydıyla 20 metrekare alan 1600 dolardan kiralanabilecek. 

Projeye talebin yüksek olduğunu belirten Topoğlu, "İkinci projemizi Ataköy'de açmak üzereyiz. İnşa için son iki yer sahibi ile anlaşmaya çalışıyoruz."...