17 / 05 / 2024

Teğet Mimarlık Ertuğ Uçar kimdir

Teğet Mimarlık Ertuğ Uçar kimdir

Ertuğ Uçar, Mimar Mehmet Kütükçüoğlu ile birlikte 1996'da Teğet Mimarlık firmasının kurucusu ve ortağı olan mimardır. Peki Ertuğ Uçar kimdir? İşte Mimar Ertuğ Uçar'ın biyografisi...

Migros'ta et, balık ve tavukta dev indirim! Pirzola, döner, bonfile... Bu fiyatları kaçırmayın! 

Migros Market'te et, balık ve tavuk ürünlerinde dev indirim başladı. İşte 25 Ocak 2024 fiyat listesi...

Ertuğrul Zehir Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Zehir Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Zehir ve Yaşar Zehir ortaklığında kuruldu.

Kıyma döner kilosu 146 TL yaprak döner 169 TL pastırma 249 TL! İşte Et ve Süt Kurumu 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda (ESK) döner, pastırma ve işkembe fiyatları belli oldu. Kıyma döner 146 TL, yaprak döner kilosu 169 TL ve pastırma 249 TL’den satışa sunuldu. İşte Et ve Süt Kurumu 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kıyma 89 TL kuşbaşı 99 TL kuzu but 107 TL koyun pirzola 96 TL! İşte Et ve Süt Kurumu 14 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda kıyma 89 TL, kuşbaşı 99 TL, kuzu but 107 TL ve koyun pirzola 96 TL’den satışa sunuluyor. İşte Et ve Süt Kurumu’nun 14 Ocak 2023 kırmızı et fiyat listesi…

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gültekin ve Süleyman Özdemir ortaklığında kuruldu.

Migros'ta et indirimi! Beyaz et, kırmızı et, balık eti... Bütün Piliç 15 TL'ye düştü! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi

Migros'ta kırmızı, beyaz ve balık et ürünleri indirime girdi.  Peki Migros'ta hangi ürünler ne kadar indirimde? Migros beyaz et, kırmızı et, balık et fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teçra İnterior Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teçra İnterior Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Sırous Rajabı Azar tarafından kuruldu.

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Nıkjou  ve Mahdı Nıkjou tarafından kuruldu.

Teşvikiye İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teşvikiye İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Derun Kabakcı ve Ayşe Dila Kabakcı ortaklığında kuruldu.

Nar Interıor Mimarlık Mühendislik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nar Interıor Mimarlık Mühendislik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Müge Çakır Değirmenci tarafından kuruldu. 

Waseem Khayat İç Mimarlık Ve Dekorasyon Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Waseem Khayat İç Mimarlık Ve Dekorasyon Tasarım Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Waseem Khayat tarafından kuruldu. 

Turkuaz Etüt Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Etüt Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Uzuncaok ve Mehmet Uzuncaok ortaklığında kuruldu. 

Dees Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dees Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durmuş ve Burhan Songürcu ortaklığında kuruldu. 

Teğet Mimarlık Ertuğ Uçar kimdir Haberi

Teğet Mimarlık Ertuğ Uçar kimdir

Ertuğ Uçar kimdir?


Ertuğ Uçar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Bölümü'nden 1993 yılında mezun oldu. Lisansüstü çalışmalarını aynı bölümde 1998 yılında tamamladı. 


Ertuğ Uçar, güncel sanat çalışmalarıyla Almanya ve Türkiye'de sergilere katıldı. Çeşitli mesleki ve popüler yayınlara yazılar hazırlıyor. Üç öykü kitabı yayınlandı. 1993'ten 1999'a dek Antalya, Ankara ve İstanbul'daki mimarlık bürolarında çalıştı ve serbest olarak mimarlık yaptı. 


Uçar, 2000 yılından bu yana Teğet Mimarlık bünyesinde yönetici ortak olarak profesyonel mesleki çalışmalarını sürdürüyor. Ertuğ Uçar, 2006-2007 öğretim yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde, 2007-2008 ve sonrasında bugüne dek İstanbul Teknik Üniversitesi'nde mimari stüdyo yürütücülüğü yaptı.


Ertuğ Uçar ve Teğet Mimarlık!


Teğet Mimarlık Limited Şirketi, 1996 yılında kazanılan Bandırma Cin Çukuru Kent Merkezi Mimari Proje Yarışması'nın ardından Ankara'da kuruldu. 


Burada 4 yıl faaliyet gösterdikten sonra 2000 yılında...