02 / 10 / 2024

Teiaş Giresun kamulaştırma nerede yapılacak

Teiaş Giresun kamulaştırma nerede yapılacak

Bakanlar Kurulu'nun Ordu ve civarında enerji iletim hattı güzergâhlarında TEİAŞ tarafından acele kamulaştırma yapması kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte Bakanlar Kurulu'nun o kararı...

Giresun Dereli için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili, Dereli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Giresun Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Genel Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun için acele kamulaştırma kararı!

Giresun İli, Merkez ve Dereli ilçeleri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun Alucra için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili Alucra ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun'da acele kamulaştırma kararı!

Giresun'da yer alan bazı taşınmazlar için Bulancak Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun'da acele kamulaştırma kararı!

Giresun'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun Alucra için acele kamulaştırma kararı!

Giresun Alucra'da yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun için acele kamulaştırma kararı!

Giresun'da tesis edilecek olan Güce Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TEİAŞ, Çanakkale’de kamulaştırma yapacak!

TEİAŞ,154 kV Çanakkale TM Yenileme Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Teiaş enerji hatları için acele kamulaştırma yapacak!

Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü bazı illerde acele kamulaştırma yapacak. Kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

TEİAŞ Sakarya'da kamulaştırma yapacak!

TEİAŞ 5. Bölge Müdürlüğü, Sakarya'da kamulaştırma yapacak. Kamulaştırma haritalarının hazırlanması işi ihalesi 30 Mart'ta yapılacak.

Giresun Espiye'de doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Giresun'un Espiye İlçesi'ndeki bazı alanlarda Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

TEİAŞ'tan acele kamulaştırma kararı!

TEİAŞ, Rafineri Trafo Merkezi Projesi için bazı alanlarda acele kamulaştırma kararı aldı. Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Teiaş Giresun kamulaştırma nerede yapılacak Haberi

Teiaş Giresun kamulaştırma nerede yapılacak

Bakanlar Kurulu'nun enerji iletim hattı güzergahlarına isabet eden bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı bugünkü (24 Mayıs 2014 Cumartesi tarih ve 29009 sayılı) Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar;


BAKANLAR KURULU KARARI

Karar Sayısı : 2014/6348


"Ekli haritalarda gösterilen enerji iletim hattı güzergâhlarına isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 10/4/2014 tarihli ve 587 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 30/4/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır."


TEİAŞ tarafından acele kamulaştırma yapılacak alanları görmek için