02 / 05 / 2024

tek çelik inşaat iş ilanları

tek çelik inşaat iş ilanları

Tek Çelik A.Ş teknik işler müdürlüğü, planlama ve maliyet kontrol mühendisliği ve kesin hesap mühendisliği gibi bölümlerde çalışacak inşaat mühendisleri arıyor...

Tek-Art İnşaat sermaye tavanını 1.2 milyar TL'ye artırmak için SPK'ya başvurdu!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu, kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar 250 milyon TL'ye yükseltilmesi ve geçerlilik süresinin 31 Aralık 2024 yılına kadar uzatılması için SPK'ya başvurdu. 

Tek-Art İnşaat sermayesini 1.2 milyar TL'ye yükseltmek için SPK'ya başvurdu!

Tek-Art İnşaat, Yönetim Kurulu 14 Aralık 2020 tarih ile; Kayıtlı Sermaye Tavanının 1 milyar 250 milyon TL'ye yükseltilmesi ve geçerlilik süresinin 31 Aralık 2024 yılına kadar uzatılmasını için SPK'ya başvuruda bulunacak.

Tek-Art İnşaat 3 aylık faaliyet raporu!

Tek-Art İnşaat, 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi kuruldu!

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Celen tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı 1. dönem Geçici Vergi Beyannamesi!

Tek-Art İnşaat tarafından Geçici Vergi Beyannamesi ile verilen, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenen 01.01.2020 - 31.03.2020 dönemine ait Gelir Tablosu'nu yayınladı. 

Bulutlar Metal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulutlar Metal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Bulut tarafından kuruldu.

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Dikici tarafından kuruldu.

Artüel Çelik İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Artüel Çelik İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli Yeter Kayadibi tarafından kuruldu.

Newglobal Demir Çelik İnşaat ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newglobal Demir Çelik İnşaat ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Abdullah Özkul tarafından kuruldu.

HNC Çelik İnşaat Otomotiv Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

HNC Çelik İnşaat Otomotiv Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çelik tarafından kuruldu. 

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli Nuri Yiğit tarafından kuruldu.

Yamaner Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yamaner Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yaman tarafından kuruldu.

Güneş Biber, Tek-Art İnşaat'ın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinden olan Seyfettin Çilesiz'in istifa etti. Görevinden ayrılan Seyfettin Çilesiz'in yerine Güneş Biber'in Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu.

tek çelik inşaat iş ilanları Haberi

tek çelik inşaat iş ilanları


Tek Çelik A.Ş İstanbul merkez ofisi için teknik işler müdürü ( Ref: TRY-MRK-TIM) ; en az 15 yıl, üst yapı taahhüt işlerinde deneyimli, FIDIC şartnameleri, sözleşme ve taşeron yönetiminde tecrübeli, yabancı müşavir ile çalışmada tecrübeli, iş programı ve planlama, sözleşmeler, maliyet hesapları, metraj, keşif yönetimi ve kontrolü birim fiyat analizleri, veri tabanı oluşturulması, ihale mevzuatı ve ihale hazırlığı ve şantiyeler ile koordinasyonun yapılması gibi konulara hakim, ingilizce, MS Office, MS project, primevera ve AutoCad kullanabilen inşaat mühendisi,


Planlama ve Maliyet Kontrol Mühendisi (Ref: TRY- MRK-PMM); en az on yıl, benzer işlerde deneyimli, yabancı müşavir ile çalışmada tecrübeli, imalatların fiziksel, optimum süre, finansman kaynak ve maliyet miktarları ile iş programı hazırlayıp, sapmaları tespit edip projeksiyon yapabilecek, ingilizce bilen, MS Office, MS...