29 / 04 / 2024

Tek parti iktidarıyla inşaat şahlanır

Tek parti iktidarıyla inşaat şahlanır

Sandıktan tek parti iktidarının çıkması, ekonominin lokomotiflerinden inşaat sektörünü de mutlu etti. Sektörün ortak görüşü, sonuçların ciddi bir canlanma ve hareket getireceği yönünde. İşte görüşler...

Ticaret Bakanı Bolat resmen açıkladı! Suudi Arabistan’la ticarette iş birliği!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Tek Dünya, Tek Aile, Tek Gelecek” temasıyla Hindistan’ın ev sahipliğinde düzenlenen G20 Zirvesi’ne katıldı. Bakan Bolat, Ticaret ve Yatırım Bakanları Toplantısı’nda diğer ülkelerden mevkidaşları ile görüşmeler yaptı.

Avva'dan Babalar Günü müjdesi! T-shirtler 59 TL, gömlekler 199 TL, pantolonlar 299 TL! Ekstra indirim imkanı da var!

Avva markası, Babalar Günü'ne özel tek fiyat kampanyasıyla erkeklere trend ve şık parçaları indirimli fiyatlarla sunuyor. Pantolon ve polo yaka t-shirt seçenekleri arasında yer alan ürünler, rahatlık ve stil arayan babalar için harika bir hediye seçeneği olabilir. 

Mayıs 2023 Aile Destek Programıyla hesaplara tek tek 1.250 TL yatırılacak! Bu ödemeleri almayı sakın unutmayın!

Mayıs 2023 Aile Destek Programıyla hesaplara tek tek 1.250 TL yatırılacak... Bu ödemeleri almayı sakın unutmayın...

'İleri gitmenin tek yolu' sloganıyla Seat Tarraco Mayıs zammı ne kadar oldu?

Seat Tarraco, Seat markasının SUV segmentindeki varlığını güçlendirmek için üretilmiştir. Seat, Tarraco'yu "geniş ve çok yönlü bir SUV" olarak konumlandırmıştır. ileri teknolojik özellikler ve gelişmiş güvenlik sistemleri gibi birçok özellik sunar.

Aile Destek Programıyla hesaplara tek tek 1.100 ve 1.250 lira yatırılıyor! Mart 2023 paralarını mutlaka alın!

Pek çok kişinin merakla beklediği Aile Destek Programıyla hesaplara tek tek 1.100 ve 1.250 lira yatırılıyor. Peki Mart 2023 Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yattı mı?

Peugeot 208 Mart fiyatlarıyla şaşırttı! 208'e tek kuruş zam yapılmadı! 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Yatay krom ızgarası, aslan pençeli farları ve etkileyici ön yüzü ile güçlü bir görünüme sahip Peugeot 208, Mart fiyatlarıyla şaşırttı! 208'e tek kuruş zam yapılmadı! İşte Peugeot Yeni 208 9 Mart 2023 fiyat listesi...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Ocak zammıyla resmen bu kadar oldu! Tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı alıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Ocak zammıyla resmen bu kadar oldu! Tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla tam bu kadar oldu! Tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasından faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla tam bu kadar oldu! Tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

Taban kamerası ve yapay zekasıyla kumaşı tanıyan dünyanın ilk ve tek ütüsü! Philips PerfectCare 9000 Series ne kadar?

Buhar kazanlı ütü Philips PerfectCare 9000 Series satış fiyatı belli oldu. Philips PerfectCare 9000 taban kamerası ve yapay zekasıyla kumaşı tanıyan dünyanın ilk ve tek ütüsü olma özelliğini bulunduruyor. İşte ürünün özellikleri ve satış fiyatı…

3600 ek gösterge peş peşe değiştirecek! İkramiye ve maaşlar göreni buz kestirdi! Tek tek rakamlar açıklandı! 

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak 2023 tarihi itibarıyla resmen yürürlüğe girdi. 3600 ek gösterge peş peşe değiştirecek! İkramiye ve maaşlar göreni buz kestirdi! Tek tek rakamlar açıklandı! 

Bu haberi bekleyenler dikkat! Orta gelirliye konutta kredi müjdesi de az önce geldi!

AK Parti, yüzbinlerce kişi tarafından beklenen konut finansmanıyla ilgili önemli bir hamle yaptı. Edinilen bilgiye göre, orta gelirli vatandaşlara yönelik düzenlenecek konut kampanyasının finansmanı ile ilgili teklif, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunuldu. Peki çok yakında yasalaşması beklenen tek

AK Parti'den Flaş EYT'de Yaş Sınırı Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Hamza Dağ'dan EYT'de yaş sınırıyla ilgili önemli bir açıklama geldi. İşte haberi detayları...

Polis maaşı 2023'te ne kadar olacak? En düşük ve en yüksek polis maaşı kaç lira olacak? Tek tek hesaplandı! 

2023 yılı polis maaşları asgari  ücretin açıklanmasıyla beraber yeniden gündeme geldi. Polis maaşları görev yapılan yıla ve görev yapılan bölgeye göre değişiyor. Peki polis maaşı 2023'te ne kadar olacak? En düşük ve en yüksek polis maaşı kaç lira olacak? Tek tek hesaplandı! 

Tek parti iktidarıyla inşaat şahlanır Haberi

Tek parti iktidarıyla inşaat şahlanır

Sandıktan tek parti iktidarının çıkması, ekonominin lokomotiflerinden inşaat sektörünü de mutlu etti. Sektörün ortak görüşü, sonuçların sektöre ciddi bir canlanma ve hareket getireceği yönünde.


Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır: Seçimlerde vatandaş ‘İstikrar’ dedi. İnşaat sektörünün durağanlaşması, dövizin iniş çıkışları ve istikrarsızlık sektörde yeni projelerin harekete geçmesini engellemişti. Çoğu yatırımcı projelerini askıya almış, seçim sonuçlarını bekliyordu. Bu yeni süreç Mayıs 2013’teki günlerin devamı olacak. Kredi faizlerinin istikrarla birlikte düşeceğini ve 2013’teki rakamlar olmasa da o seviyelere yakın bir sürece girilmesi halinde sektörün daha da hareketleneceğini düşünüyorum.



Atek Yapı Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörü Tolga Hikmet Duğles: Piyasaların en rahatsız olduğu konu olan belirsizlik ortamı artık yok. Bunun tüm piyasalara olduğu gibi inşaata da olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Her zaman en güvenilir yatırım aracı olan gayrimenkul...