03 / 05 / 2024

Tek Umut Gayrimenkul Limited Şirketi adres 

Tek Umut Gayrimenkul Limited Şirketi adres 

Tek Umut Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Habash Ghattas tarafından kuruldu.

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Altında görünüm kasvetli! Altın yatırımcıları için tek umut... Herkes o günü bekliyor 

Altın fiyatları Fed'in faiz kararı sonrasında baskı altına girdi. Ons altın 2,5 yıl aradan sonra 1623 dolara kadar geriledi. Altında görünüm kasvetli devam ederken yatırımcıların tek umudu bu gelişmede. İşte detaylar...

2.el otomobil piyasasında tek umut bahar dönemi!

Otomobil sahibi olmak isteyenlere ikinci el araç pazarı son çare olarak gözüküyor. Sektörde yaşanan gerileme sonucunda sıfır araç sahibi olmak zorlaşırken sektör yetkilileri konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı...

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hasanoğlu, Ertuğrul Solmaz ve Mohamed Fatih ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul satıcılarına ücretsiz satış fırsatı!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, gayrimenkul satışı yapacak olan kişilere ücretsiz satış yapabilecekleri uygulamayı hayata geçiriyor.

Gayrimenkul sektöründe öğrenebilen öneri motoru dönemi!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, geliştirdiği öneri motoruyla potansiyel alıcıların aradıkları alternatiflerine kolayca ulaşmalarını sağlayacak.

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nevra Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Tek Mall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tek Mall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Rahmi Tüylüoğlu tarafından kuruldu.

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Tek Al Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Al Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit İnal tarafından kuruldu.

Türkiye uluslararası gayrimenkul yatırımcıları için güvenli liman!

Ekim ayında uluslararası yatırımcıya konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 23 artarak 5 bin 331 oldu. Gayrimenkul satışındaki ivmenin sektör adına umut verdiğini dile getiren Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği Başkanı (GİGDER) Ömer Faruk Akbal, Türkiye’nin gayrimenkul ihracatın

Uparazzi'den gayrimenkul girişimcilerine çağrı!

Türkiye’de arsa ve arazi yatırımlarında özelleşmiş ilk ve tek gayrimenkul danışmanlık markası olan uparazzi, uzun süren, titiz bir çalışmadan sonra sektörde yıllardır süregelen önemli bir ihtiyacı kapatmak amacıyla “Yatırımın Doğal Hali” sloganıyla harekete geçti. 

Tek Umut Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tek Umut Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Habash Ghattas tarafından kuruldu.

Tek Umut Gayrimenkul Limited Şirketi adres  Haberi

Tek Umut Gayrimenkul Limited Şirketi adres 

Tek Umut Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Habash Ghattas tarafından kuruldu.

Tek Umut Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak ve kiraya vermek. 2- Uzun ve kısa dönemli olmak üzere her türlü kara taşıtları otobüs, kamyon, minibüs ve otomobil v.b. araçları kiralamak, kiraya vermek ve oto kiralama (rent- a car) isini tüm boyutları ile yapmak.

Adres: Haseki Sultan Mah.Turgut Özal Millet Cad.Adasaray Apt.N:53/6...